Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ εβαλα 2-3 κιλά αλλά έχω μισό ταψί Εκμέκ ακόμα να καθαρίσω μετά έχει δίαιτα.
teo64x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ εβαλα 2-3 κιλά αλλά έχω μισό ταψί Εκμέκ ακόμα να καθαρίσω μετά έχει δίαιτα. Μην γράφετε και οι δύο με το ίδιο account.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ένας είμαστε απλώς έχουμε διαφορετική προσωπικότητα.
teo64x Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αν έχετε μοιράσει τα κιλά στη μέση, δεν είναι πρόβλημα.
angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Νά χαμε κι ένα καζαν DP (βοηθάει για να πάει καλά το διάβασμα)...
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ξέρει κανείς κατάστημα που να πουλάει msi wind pc εδώ στην Ελλάδα σε τιμές όχι παράλογες; Το βρήκα αλλά είναι πανάκριβο σε σχέση με τα 140 δολάρια που κάνει στην Αμερική. Προσοχή μιλάω για το pc... όχι το φορητό.
Achilles Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 @ Chrisxxx: Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη , να περιμένεις αντίποινα. @ alexzzz, antonl: Ρόμπα με κάνατε. @ angmar: Και συ τέκνον βρούτε; Άμα σου βάλω φωτιά το κόκκινο clio, εχώ θα φταίω;
angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πολύ ωραίο το msi wind pc, δε το είχα δει -- censored -- @Achilles! που το ανέφερα αυτό και γιατί φωτιά στο καημένο μου;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πάντα κάτω από τη ζώνη αλλιώς δεν εχει αξία
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πολύ ωραίο το msi wind pc, δε το είχα δει, αλλά όντως μόνο το τεκνιξ και σε τιμές διπλάσιες και βάλε από τα 140$, τα ίδια και για το eee box (μάλλον ψάχνουν μ@λ@κες να πληρώσουν την "κρίση"). Με έχει πιάσει τώρα να φτιάξω ένα 3το μηχάνημα για το σπίτι... κάτι σαν κατεβαστήρι, πρόχειρο, δοκιμαστήριο κτλ... είναι που δεν μου πήρα τίποτα για τα χ-mas και έχω μείνει με την όρεξη
Achilles Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 1) Δώστε λινκ για το wind. 2) Δεν το ανέφερες πουθενά. Απλά ξέρω τα πάντα στην πόλη μου. Θες να σου πω και την πινακίδα; Φωτιά γιατί ποστάρετε γλυκά και ψιλοέχω ζάχαρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.