angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Με έχει πιάσει τώρα να φτιάξω ένα 3το μηχάνημα για το σπίτι... κάτι σαν κατεβαστήρι, πρόχειρο, δοκιμαστήριο κτλ... είναι που δεν μου πήρα τίποτα για τα χ-mas και έχω μείνει με την όρεξη Σε νιώθω, ο Αι Bill μ έφερε πυτζάμες και με τρώει η τσέπη μου, αλλά ακόμα δεν ξέρω που να τα σκορπίσω... MSI Wind PC in Greece
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Msi wind pc και με λεφτά -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 04 : 35 : 50----- Σε νιώθω, ο Αι Bill μ έφερε πυτζάμες και με τρώει η τσέπη μου, αλλά ακόμα δεν ξέρω που να τα σκορπίσω... εμένα με τρώει να γίνω συνάδελφος του "κάθε μέρα αλλάζω αβαταρ και υπογραφή" aka freakster... φωτογράφος. στην πρώτη στιγμή αδυναμίας θα την κάνω την πατάτα
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ alexzzz. nothing παιδί... υπάρχει και το eee box... πιο μουράτο.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δώστε λινκ για καλά ακουστικά (ψείρες) τα παλιά βρέθηκαν μέσα σε μια κουπα καφέ και χάλασαν Αλεξ καλό φαίνεται και είχα στο μυαλό μου να φτιάξω ενα κατεβαστήρι αθόρυβο. Αλλά 300 ευρώ παραείναι πολλά...
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Msi wind pc και με λεφτά το casing είναι μόνο, μνήμη και σκληρό αγοράζεις εσύ.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αλεξ καλό φαίνεται και είχα στο μυαλό μου να φτιάξω ενα κατεβαστήρι αθόρυβο. Αλλά 300 ευρώ παραείναι πολλά... πάρα πολλά... είπαμε να κάνουμε μια άχρηστη αγορά αλλά όχι και έτσι το casing είναι μόνο, μνήμη και σκληρό αγοράζεις εσύ. Τώρα που το λες....
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Είσαι μικρός γι'αυτό. Αγαπητέ Chrisxxx, θα ταν πραγματικά και γαμώ, αν κάθε 20 μέρες δεν πόσταρες πράματα που είναι ευσεβείς πόθοι για μερικούς μερικούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1044636&ext=skroutz oρίστε και έτοιμο :Ρ Χμ.....το φλερτάρω ανοιχτά ένα τέτοιο
Achilles Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 MSI Wind PC in Greece Πω, πω, τι κλέφτες είναι αυτοί ρε... Ας τα κρατήσουν, να τα κάνουν κλύσμα. alexzzz έχω αρρώστια με την msi. Eee με τίποτα. Άντε καλή συνέχεια. Εγώ την κοπανάω. Τα λέμε το βραδάκι.
angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Msi wind pc και με λεφτά το casing είναι μόνο, μνήμη και σκληρό αγοράζεις εσύ. Άρα βάζουμε ένα 150αρι ευρά επάνω στην τιμή και τώρα λοιπόν λογικεύουν τα πράματα στην Ελλάδα πάω να κάνω εδιτ τα κακά λόγια που είπα.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Αγαπητέ Chrisxxx, θα ταν πραγματικά και γαμώ, αν κάθε 20 μέρες δεν πόσταρες πράματα που είναι ευσεβείς πόθοι για μερικούς μερικούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μικρές αμαρτίες που ομορφαίνουν τη ζωη
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1044636&ext=skroutz oρίστε και έτοιμο :Ρ Χμ.....το φλερτάρω ανοιχτά ένα τέτοιο Το eee έχει και wifi από την μάνα του... λες;;; ρε λες;;;; Άντε καλή συνέχεια. Εγώ την κοπανάω. Τα λέμε το βραδάκι. εμείς εδώ θα είμαστε...
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Άρα βάζουμε ένα 150αρι ευρά επάνω στην τιμή και τώρα λοιπόν λογικεύουν τα πράματα στην Ελλάδα πάω να κάνω εδιτ τα κακά λόγια που είπα. Και πες και την άδεια χρήσης +100 μιά χαρά μέσα στα πράγματα είμαστε μην σου πω και φθηνότερα από το US Nαι αλεκο έχει αν και τι να το κάνεις..εγώ για μηχάνημα γραφείου χρειάζομαι ένα τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.