alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Άρα βάζουμε ένα 150αρι ευρά επάνω στην τιμή και τώρα λοιπόν λογικεύουν τα πράματα στην Ελλάδα πάω να κάνω εδιτ τα κακά λόγια που είπα. Όχι, πάλι ακριβά είναι... απλά δεν παραείναι ακριβά. -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 04 : 49 : 43----- Και πες και την άδεια χρήσης +100 μιά χαρά μέσα στα πράγματα είμαστε μην σου πω και φθηνότερα από το US linux έχουν τα φθηνά εδώ ωρε... το ακριβό είχε xp... για κάντε ένα τσεκ να κάνω μια δουλειά εγώ και πείτε μου
angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Και πες και την άδεια χρήσης +100 μιά χαρά μέσα στα πράγματα είμαστε μην σου πω και φθηνότερα από το US Nαι αλεκο έχει αν και τι να το κάνεις..εγώ για μηχάνημα γραφείου χρειάζομαι ένα τέτοιο. Linux Rulez \m/ (λες να είναι με το ζόρι η άδεια; ) Στου τεκνιξ έχει OS νομίζω SUSE
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 MS Windows XP Home έχει.:Ρ Αλλά σου λέω εγώ το σκέφτομαι για πρόταση για πελάτες..
soturin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 είμαι fanboy αν πιστεύω ότι σε low-end μηχάνημα για κατεβαστήρι κι όχι wow, mow, pro και cad, όποιος βάζει windows είναι κατώτερης ευφυίας από μπαρμπούνι; σχετικόάσχετο θυμάμαι έναν δίσκο (?) εξωτερικό/κατεβαστήρι, που δούλευε τέλος πάντων και κατέβαζε torrents με το pc κλειστό, να μη καις ρεύμα και ντεσιμπέλ κι έτσι dream? true? where? sauce!
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 True για torrent-οδίσκο αλλά δε θυμάμαι κάτι παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ξέρει κανείς κατάστημα που να πουλάει msi wind pc εδώ στην Ελλάδα σε τιμές όχι παράλογες; Το βρήκα αλλά είναι πανάκριβο σε σχέση με τα 140 δολάρια που κάνει στην Αμερική. Προσοχή μιλάω για το pc... όχι το φορητό. πολλά θες...
angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 MS Windows XP Home έχει.:Ρ Αλλά σου λέω εγώ το σκέφτομαι για πρόταση για πελάτες.. Ναι, το 2316 έχει ΧΡ, τα πιό φτηνά έχουν SUSE, αλλά και πάλι ακριβούτσικα είναι, με 2gb ram και 320 δίσκο έπρεπε να βγεί κοντά στα 200 (το 2723), εκτός αν δεν έχει ούτε drive το case και ανεβαίνει λίγο ακόμα.
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 είμαι fanboy αν πιστεύω ότι σε low-end μηχάνημα για κατεβαστήρι κι όχι wow, mow, pro και cad, όποιος βάζει windows είναι κατώτερης ευφυίας από μπαρμπούνι; σχετικόάσχετο θυμάμαι έναν δίσκο (?) εξωτερικό/κατεβαστήρι, που δούλευε τέλος πάντων και κατέβαζε torrents με το pc κλειστό, να μη καις ρεύμα και ντεσιμπέλ κι έτσι dream? true? where? sauce! true και η linksys έχει ένα παρόμοιο πράγμα...αν και αν είναι να φασ πόρτα από τον tracker...καλύτερα pc:P Και υπονοείς κάτι για τα windows home server που έχω σε έναν p4@ 3ghz/:p γιατί το freenas δε μου έκανε τη δουλειά που ήθελα.
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 true το πούλαγε ένας εδώ αλλά πολλά λεφτά.... το linksys θέλει moded firmware για αυτή τη δουλειά
angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 είμαι fanboy αν πιστεύω ότι σε low-end μηχάνημα για κατεβαστήρι κι όχι wow, mow, pro και cad, όποιος βάζει windows είναι κατώτερης ευφυίας από μπαρμπούνι; σχετικόάσχετο θυμάμαι έναν δίσκο (?) εξωτερικό/κατεβαστήρι, που δούλευε τέλος πάντων και κατέβαζε torrents με το pc κλειστό, να μη καις ρεύμα και ντεσιμπέλ κι έτσι dream? true? where? sauce! Χηαρ γιου γκόου 80 ευρά στον σκρούτζ, αλλά με 0 αποθηκευτικό χώρο.
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ναι αλλά εκτός από κ@υλα είναι και ακριβό...:ρ http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=2B0E9BEBF689234ABB0D2F03E80CF59A&pa=AFF218B9FB85D0448F9B6FC731F971CC Άκυρο....πλάκα μου κάνεις...αχχχχχχχχχχ ερωτεύτηκα ξανά:ρ Ώστώσο από ότι διαβάζω για το eshare μόνο windows υποστηρίζει.. Compatibility IBM PC compatible running Microsoft Windows Οπότε άμα το θέλεις για xbox ή wii backup το πουλί..
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 είμαι fanboy αν πιστεύω ότι σε low-end μηχάνημα για κατεβαστήρι κι όχι wow, mow, pro και cad, όποιος βάζει windows είναι κατώτερης ευφυίας από μπαρμπούνι! είσαι fanboy... τέλος πολλά θες... i know... i know...
angmar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ναι αλλά εκτός από κ@υλα είναι και ακριβό...:ρ http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=2B0E9BEBF689234ABB0D2F03E80CF59A&pa=AFF218B9FB85D0448F9B6FC731F971CC Άκυρο....πλάκα μου κάνεις...αχχχχχχχχχχ ερωτεύτηκα ξανά:ρ Ώστώσο από ότι διαβάζω για το eshare μόνο windows υποστηρίζει.. Compatibility IBM PC compatible running Microsoft Windows Οπότε άμα το θέλεις για xbox ή wii backup το πουλί.. Κάτσε γιατί δε σ έπιασα, τί εννοείς οτι δε θα μπορέι να "περιλάβει" τα μπακάπ xbox και wii που θα κάνει ο θείος σου για λογαριασμό σου;
status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 eshare = netgear sc101....software depended είναι..δυστυχώς και μου φάνηκε καλή ιδέα.. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Σχολάσανε όλοι..και άδειασε το οφφ-τοπικ :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.