status Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 και ήρθε και εμένα η σειρά μου....τα λέμε σε κανένα μισάωρο.. (και μετά λέμε για αυτούς που καίγονται στο wow κατάλαβες..:Ρ)
antonl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ εδώ είμαι δυστυχώς. --(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--
soturin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Είμαι εγώ εδώ. και ήρθε και εμένα η σειρά μου....τα λέμε σε κανένα μισάωρο.. (και μετά λέμε για αυτούς που καίγονται στο wow κατάλαβες..:Ρ) Κι εγώ εδώ είμαι δυστυχώς. --(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)--(.)-- και εγώ ακόμα εδώ είμαι... απλά μασουλάω. κι εγω εδώ είμαι αλλά δε μιλάω πολύ. society fail
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ναι αλλά εκτός από κ@υλα είναι και ακριβό...:ρ [ Ώστώσο από ότι διαβάζω για το eshare μόνο windows υποστηρίζει.. Compatibility IBM PC compatible running Microsoft Windows Ετσι ετσι!!
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 τύπωσα και τις προσκλήσεις μου... τώρα μου μένει να σκοτώσω μια ωρίτσα για να φύγω.
poscaman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 τύπωσα και τις προσκλήσεις μου... τώρα μου μένει να σκοτώσω μια ωρίτσα για να φύγω. παντρευεσαι;
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 παντρευεσαι; Χα... για αυτό το έγραψα έτσι... για να ρωτήσει κάποιος: Χορός ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 7 Φλεβάρη... Αλέξης Παρχαρίδης... πείτε μου απλά που να στείλω προσκλήσεις...
soturin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Χορός ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα 7 Φλεβάρη... Αλέξης Παρχαρίδης... πείτε μου απλά που να στείλω προσκλήσεις... κάνε μια καλή πράξη, σε κανέναν
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 κάνε μια καλή πράξη, σε κανέναν Σε σένα θα στείλω 5-6... δωρεάν... θα κανονίσω και μέσω μεταφοράς. Πρώτο τραπέζι θα σε έχω.
χρυσα18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ΤΙ σημαινουν οι λεξεις απορροια, αποτοκος, προσεταιρισμος,στρεψοδικια,δειγματοληψια,συμπαιγνια,ραδιουργος,ευλογοφανης,αυτοδηλος,δημαγωγω.........σοβαροι ορισμοι εεεεεεεεε?
poscaman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 χρυσα δεν εχεις ανεβασεις φωτο σου ε;;; κριμα αν μου στειλεις,θα σου δωσω download-link για ενα πολυ καλο λεξικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.