Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΤΙ σημαινουν οι λεξεις απορροια, αποτοκος, προσεταιρισμος,στρεψοδικια,δειγματοληψια,συμπα

Ο σύμπα είναι ο γιός του μουφάσα..

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προτασεις με τις λεξεις αποτοκος,στρεψοδικια,εμπαιγμος,χειραγωγω,δημαγωγω,ορθολογισμος

-----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 10 : 38 : 20-----

χρυσα δεν εχεις ανεβασεις φωτο σου ε;;;

κριμα

αν μου στειλεις,θα σου δωσω download-link για ενα πολυ καλο λεξικο

ρε συ τωρα εκανα εγγραφη εχω πολλες ασκησεις και θελω βοηθειαααα....!!

Δημοσ.

Poscaman βοήθα ρε αλητη την κοπελα να λυσει τις ασκησεις και να ανεβάσει μετα φωτογραφια.:-D

Ο σύμπα είναι ο γιός του μουφάσα..

Νομιζω ποτε δεν τον αναγνωρισε επίσημα.:cry:

Δημοσ.

ενταξει βρηκα βεβαια ενα λεξικο που εχουμε..κατι λεει...αμα μου πεις και μια προταση με τη λεξη εμπαιγμος θα σου δωσω οτι θες....

Δημοσ.
ενταξει βρηκα βεβαια ενα λεξικο που εχουμε..κατι λεει...αμα μου πεις και μια προταση με τη λεξη εμπαιγμος θα σου δωσω οτι θες....

ο εμπαιγμος μου απο την χρυσα18 δεν εχει ορια....

Δημοσ.

Αυτό που σου κάνει ο ποσκαμαν λέγεται εμπαιγμός.

Δημοσ.

Αυτό που είπε ο Κlainmaingr στην χρυσα18 για το συμπα ήταν ξερός εμπαιγμός. Πραγματικά δεν νομίζω να μπορούσε να την εμπαίξει περισσότερο απο αυτό... Ίσως μόνο αν έκανε κάτι τέτοιο.

Το σύμπα

chrisxxx υπάρχουν υπόνοιες οτι η νάλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον σκάρ..

Δημοσ.

Χαιρω πολυ τετοιες προτασεις φτιαχνω και γω...Μπραβο σαίνια μουυυ!!....Να διαβασω βαριεμαι, αλλα αμα θελετε σας εμπαιζω ανεταααα...χαχα αυτο το τελευταιο ηταν μεγαλο ψεμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...