Freakster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 o εμπαιγμός μου από τον κλαινμαιντζιαρ όσον αφορά τον φρέσο εσπρέσο, με έφερε στα όρια μου και σήκωσα το χατζάρι που έχω κρυμμένο κάτω από το μαξιλάρι ειδικά προορισμένο για τέτοιες περιστάσεις. καλύτερα τώρα;
χρυσα18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ακομα να βρεις μια προταση ρε ποσκαμαν?? τσ τσ τσ πολυ ασχετοσυνη υπαρχει εδω μεσα..
poscaman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 λοιπον εχω ποσταρει την πιο σωστη προταση οποτε δικαιωματικα το msn της χρυσας ειναι δικο μου.. περιμενω. -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 11 : 02 : 59----- ακομα να βρεις μια προταση ρε ποσκαμαν??τσ τσ τσ πολυ ασχετοσυνη υπαρχει εδω μεσα.. Συνεχίζεται ο εμπαιγμός του θηραϊκού λαού για το SEA DIAMOND ΑΡΓΕΙΣ
Freakster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 εγώ πόσταρα την πιο πολύπλοκη, αλλά δεν θέλω το εμεσεν της, θα το δώσω στον αλέτζο.
χρυσα18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 χαχαχαα που να εβαζα και καμμια αλλη λεξη....καλα το πατε..μπραβο ποσκαμαααααν.....πως σε λενε?
poscaman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 χαχαχαα που να εβαζα και καμμια αλλη λεξη....καλα το πατε..μπραβο ποσκαμαααααν.....πως σε λενε? κανε κλικ στην υπογραφη μου επισης,εσυ και μονο μπορεις να με φωναζεις posca-αμαν-αμαν-αμαν!
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Τον λένε poscaman. Νομιζω η χρυσα18 σας αναμπαίζει ολους Klain ήταν απλά ευθυνόφοβος.
Freakster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 χαχαχαα που να εβαζα και καμμια αλλη λεξη....καλα το πατε..μπραβο ποσκαμαααααν.....πως σε λενε? κανε κλικ στην υπογραφη μου ινδιάνος είσαι;
poscaman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 ινδιάνος είσαι; οχι,ερωτευμενος με την χρυσα18
Achilles Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Λέτε, λέτε εξυπνάδες, να μείνουμε πάλι μόνοι μας εδώ. Αφήστε βρε και κανένα θηλυκό να μιλήσει χωρίς να της την πέσετε.
poscaman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 πειτε οτι θελετε. εγω το γκομενακι το ριξα.μολις πηρα το κινητο της,μαζι με μια γυμνη φωτο σε ΡΜ edit:φευγω το πρωι για καλαματα
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Λέτε, λέτε εξυπνάδες, να μείνουμε πάλι μόνοι μας εδώ. Αφήστε βρε και κανένα θηλυκό να μιλήσει χωρίς να της την πέσετε. ΛΙΓΟΥΡΙΑ fixed :mad:
liopyr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 μολις πηρα το κινητο της,μαζι με μια γυμνη φωτο σε ΡΜ Multi forward plz. (both of them)
Achilles Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Σωστός Chrisxxx. Αν και κάθε φορά που λες για λιγούρα κοιτάω το αβατάρι σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.