klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το έχω καιρό και κάθεται αλλα τώρα είπα να το πιάσω και να το συμμαζέψω
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Βασικά λέω γράφω που γράφω τα κέρατα μου.. γιατί να μην τα έχω και κάπου μαζεμένα (καλά όχι όλα.. αρκετά όμως..).. Βέβαια κλασσικά θα το βαρεθώ σε καμια βδομάδα.. αλλα βλέπουμε ;p
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Καλώς να ορίσεις Βασικά μπές κάνε ένα τεστ comment γιατί ενώ απο views παέι καλά δεν έχω ούτε μισό comment και ψήνομαι οτι έχω κάνει βλακεία.(η απλά είμαι αποτυχημένος blogger) (τώρα άλλαξα και έβαλα να μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε)
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Φακ. Με πρόλαβε ο ανώνυμος, καμμένος ροζοπόντιος;
Achilles Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Φακ. Με πρόλαβε ο ανώνυμος, καμμένος ροζοπόντιος; No. Ας σε προλάβουμε και εμείς καμιά φορά, κ. γρηγοροπληκτρολογιότατε klain βάλε πιο πολλά για το wii, μιας και το κατέχεις το άθλημα. Nice try.
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Φακ. Με πρόλαβε ο ανώνυμος, καμμένος ροζοπόντιος;Με το αβατάρ που έχει βάλει,τώρα είναι ΚΑΙ emo.Xουμ.
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Rofl... τροφή για photoshop Ty Achilles and the rest.. Θα σας βγάλω ασπροπρόσωπους
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Με το αβατάρ που έχει βάλει,τώρα είναι ΚΑΙ emo.Xουμ. Να δω πόντιο ιμο να χαρακώνετε ακούγοντας "η μανα εν κρυό νερόν" και τίποτα άλλο δεν θέλω -----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 01 : 02 : 18----- Όλα μου τα σχόλια ανώνυμος θα τα κάνω.
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Rofl... τροφή για photoshop Χαχα.Έχει καταντήσει ο αποποντιαίος τράγος του φόρουμ.Έχει πολλά να τραβήξει ακόμα =ρ
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Έχω φθηνά εισιτήρια για γλέντι με Παρχαρίδη- Κογκαλίδη... Δεν μπορείς να κρατηθείς ontopic ούτε εκεί ρε;
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα Χαχα.Έχει καταντήσει ο αποποντιαίος τράγος του φόρουμ.Έχει πολλά να τραβήξει ακόμα =ρ Για τον τραβατεμεκαιαςκλαίω λες;
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δεν μπορείς να κρατηθείς ontopic ούτε εκεί ρε; μα καλα... πως κατάλαβες ότι είμαι εγώ;;;; Καλημέρα Για τον τραβατεμεκαιαςκλαίω λες; δεν το αρνήθηκα ποτέ
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα Για τον τραβατεμεκαιαςκλαίω λες; Ε ναι =)............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.