alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Τι σας εκανε παλι; Δεν έχει cd και dvd ρε για να πάρει ο jason
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μας έβαλε να φάμε το internet (αφού δε δίνεις κανα τριγωνάκι) για να βρούμε CD/DVD επειδή το eshop.gr δεν έχει και τώρα κάνει την πάπια.
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Τι να σου κρατήσω; 4 τυριά ή ζαμπόν-μπέικον; Ναι... (απλά λιτά απέριττα)
jason_rethymno Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχει cd και dvd ρε για να πάρει ο jason Έχει.Απλώς ήταν στα αναλώσιμα και δεν τα βρήκα με την πρώτη
Achilles Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Έχει.Απλώς ήταν στα αναλώσιμα και δεν τα βρήκα με την πρώτη Καλησπέρα jason. Αν επιτρέπεται που έψαχνες;
jason_rethymno Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα jason. Αν επιτρέπεται που έψαχνες; Στο Υπολογιστές έψαχνα
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εδώ ! Θέλει να κάνει ένα cd δώρο, για αυτό.
Achilles Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Σε ποιον θα τα κάνει δώρο ρε συ; Σε κάποιον που έχει ακόμα δισκέτες;
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Φυσικά.... Λοιπόν ο καιρός σήμερα είναι οτι πρέπει για φευγιό απο τη δουλειά.. μπανάκι.. σπίτι..ζέστη.. xbox καφεδάκι παραλία το απόγευμα και later on μάζωξη για risk Πάντως είναι άλλη φάση όταν ξυπνάς νωρίς.. Μες στις γιορτές που ήμουν άεργος και ξυπνούσα κάτι μεσημέρια, δεν ένιωθα καλά..
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Φυσικά....Λοιπόν ο καιρός σήμερα είναι οτι πρέπει για φευγιό απο τη δουλειά.. μπανάκι.. σπίτι..ζέστη.. xbox καφεδάκι παραλία το απόγευμα και later on μάζωξη για risk Πάντως είναι άλλη φάση όταν ξυπνάς νωρίς.. Μες στις γιορτές που ήμουν άεργος και ξυπνούσα κάτι μεσημέρια, δεν ένιωθα καλά.. Το αυτό λέω και εγώ... καλά είναι αλλά μετά είσαι σαν μαστουρωμένος όλη την μέρα. Εγώ ζήλεψα από το Ακιλις και θα πάω για πίτσα το βραδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.