Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μες στις γιορτές που ήμουν άεργος και ξυπνούσα κάτι μεσημέρια, δεν ένιωθα καλά.. τι λεει αυτός ρε;
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 τι λεει αυτός ρε; εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Στο ANAL_ storage πάντως όχι. wat...? fixed
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Πάντα ρε τέτοια ώρα... siesta Αυτό δεν είναι σιέστα, χειμερία νάρκη είναι. Δύσκολη μέρα. Θέλω άδεια.
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αυτό δεν είναι σιέστα, χειμερία νάρκη είναι. Δύσκολη μέρα. Θέλω άδεια. Την ίδια κουβέντα είχαμε πριν από λίγο εδώ στο γραφείο... σήμερα ουδείς την παλεύει... wtf; Ο καιρός; Ο ανασχηματισμός;
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το αναμμένο καλοριφέρ πίσω απ την πλάτη μου;
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως μόλις γύρισα σπίτι και ξεκίνησα το προαναφερθέν πρόγραμμα
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 "εισαιοφανταστικός, οκαλυτερότερος, οαπόλυτοςαρχονταςτουπαιχνιδιού...."
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το απογευματοβράδυ είναι το risk στο πρόγραμμα. Καιρός είναι γιατί το κανονίζουμε κάτι μήνες Πλάκα πλάκα είχα βρεί και ένα online
jason_rethymno Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω βρεί το Monopoly 3, online και παίζω με το GameSpy Arcade
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το απογευματοβράδυ είναι το risk στο πρόγραμμα. Καιρός είναι γιατί το κανονίζουμε κάτι μήνες Πλάκα πλάκα είχα βρεί και ένα online Yeap κι αυτό το χα λιώσει παλιότερα (δε θυμάμαι url) και ένα offline και το επιτραπέζιο. Παρ όλα αυτά παραμένω άσχετος και μου χει λείψει το ρουφιάνεμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Καλά και γω άσχετος είμαι βασικά.. Αν και εδώ που τα λέμε είναι 60% τύχη-40% στρατηγική/ρουφιάνεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.