teo64x Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αν και εδώ που τα λέμε είναι 60% τύχη-40% στρατηγική/ρουφιάνεμα Είναι αυτό το skill που το ανεβάζεις κάνοντας report διάφορα ποστ;
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ναι. Αν πάντως έρθει ο ThReSh, εγώ δεν παίζω.
Freakster Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Να ένα windows theme για vista. Θυμίζει πολύ windows 7 Windows 7 Style For Vista -----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 05 : 50 : 43----- btw να ρωτήσω κάτι; Και συγγνώμη που ρίχνω το επίπεδο Δε θέλω να πάρει διαστάσεις το θέμα (και μας μυριστεί και ο αλέτζος) οπότε απαντάτε με ναι ή όχι. Μετά την παιδο-εφηβική ηλικία, υπάρχει περίπτωση να νιώσεις ξανά αυτό το περίεργο, "το ανακατεύομαι, δε νιώθω τα γόνατα μου, ωχ μλκ σταμάτησα να αναπνέω;" δίπλα ΣΤΗΝ μια ; Παίζει διαφωνία στο msn, εγώ btw λέω όχι.
parsifal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 btw να ρωτήσω κάτι; Και συγγνώμη που ρίχνω το επίπεδο Δε θέλω να πάρει διαστάσεις το θέμα (και μας μυριστεί και ο αλέτζος) οπότε απαντάτε με ναι ή όχι. Μετά την παιδο-εφηβική ηλικία, υπάρχει περίπτωση να νιώσεις ξανά αυτό το περίεργο, "το ανακατεύομαι, δε νιώθω τα γόνατα μου, ωχ μλκ σταμάτησα να αναπνέω;" δίπλα ΣΤΗΝ μια ; Μιλάμε για φαγητό; Seriously ( ; ), εγώ λέω «όχι» επίσης...
jason_rethymno Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μου κρασάει το computer ρε γμτ. όταν παίζω PES 2009 και άλλα παιχνίδια και φάινεται σαν να χάνει καρέ. Τι να κάνω? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=294974
Lilith19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια,για προτεινετε κανενα επιτραπεζιο online εκτος απ'τα προαναφερθεντα.. Freakster,εγω λεω ναι
status Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια,για προτεινετε κανενα επιτραπεζιο online εκτος απ'τα προαναφερθεντα.. Freakster,εγω λεω ναι Επιτραπέζιο; Ον λάϊν;.... Ticket to ride αν και για το online capability αμφιβάλω λίγο..αλλά είναι αρκετά καλό σαν παιχνίδι. (εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς freakster)
Freakster Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 μετά την κρίσιμη ηλικία των 18; , νιώθεις ξανά ποτέ ΕΝΤΟΝΑ με τρέλα (να σου κόβονται τα γόνατα, τέτοια πράγματα) για κάποια, ή οι εμπειρίες, η λογική, η αρτηριοσκλήρωση, η επιφύλαξη, το άγχος, η βαρεμάρα, το κόβουν αυτό;
status Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα άμα είχες τον δικό μου εργοδότη κάθε μέρα θα ανακατευόσουν αν τον έβλεπες...:Ρ η δικιά μου σοβαρή απάντηση είναι όχι.
Freakster Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 3 όχι από τους άντρες, 1 ναι από την κοπέλα.. Πάνω κάτω επιβεβαιώνομαι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
status Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ε καλά και οι γυναίκες έχουν της ημέρες τους...οπότε λογικό το βρίσκω..!
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Lilithi yahoo games ftw... Scrabble chess backgammon pool etc.. Έχω βέβαια να παίξω καμιά 4324 χρόνια.. αλλα φαντάζομαι υπάρχουν ακόμα Freakster, i say "δύσκολα"... χωρίς όμως να αποκλείω το ναί.. Άλλωστε είπαμε είμαστε φάν του himym
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.