Toufas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 οι εξεταστικες που ερχονται, μεχρι ποτε ειναι?
teo64x Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Τουλάχιστον έχει 28 μέρες φέτος. Think positive, think positive. Για το ερώτημά σου Freakster: νομίζω μειώνεται, αλλά δεν αποκλείεται ποτέ.
BadBoy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Να ένα windows theme για vista. Θυμίζει πολύ windows 7 Windows 7 Style For Vista -----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 05 : 50 : 43----- btw να ρωτήσω κάτι; Και συγγνώμη που ρίχνω το επίπεδο Δε θέλω να πάρει διαστάσεις το θέμα (και μας μυριστεί και ο αλέτζος) οπότε απαντάτε με ναι ή όχι. Μετά την παιδο-εφηβική ηλικία, υπάρχει περίπτωση να νιώσεις ξανά αυτό το περίεργο, "το ανακατεύομαι, δε νιώθω τα γόνατα μου, ωχ μλκ σταμάτησα να αναπνέω;" δίπλα ΣΤΗΝ μια ; Παίζει διαφωνία στο msn, εγώ btw λέω όχι. Εξαρτάται ποσο καιρό έχει να κάνει μπάνιο.
jason_rethymno Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μεταφέρω απο Hardware Γενικά: Εδώ και λίγες μέρες μου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα όταν τρεχω παιχνίδια.Π.χ στο PES 2009 όταν παίζω crashαρει και φαίνεται σαν να χάνει καρέ. Ενω πριν λίγες μέρες έτρεχε κανονικα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα : Ανασυγκρότηση Εξοικονόμηση χώρου στους σκληρούς δίσκους Σκανάρισμα με Ad-aware Τι μπορεί να φταίει;
Achilles Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μεταφέρω απο Hardware Γενικά: Εδώ και λίγες μέρες μου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα όταν τρεχω παιχνίδια.Π.χ στο PES 2009 όταν παίζω crashαρει και φαίνεται σαν να χάνει καρέ. Ενω πριν λίγες μέρες έτρεχε κανονικα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα : Ανασυγκρότηση Εξοικονόμηση χώρου στους σκληρούς δίσκους Σκανάρισμα με Ad-aware Τι μπορεί να φταίει; Είναι ο Ερμής ανάδρομος. Κάνε φορμάτ να ησυχάσεις.
jason_rethymno Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Είναι ο Ερμής ανάδρομος. Κάνε φορμάτ να ησυχάσεις. Μήπως θέλει να το ανοίξω να το καθαρίσω από τη σκόνη?
Achilles Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ξαναπάντο στο "hardware γενικά" για να σου απαντήσω. Καθάρισμα, drivers, τροφοδοτικό, background appz, κτλ, κτλ..... Ή τσέκαρε όλα αυτά ή κάνε φορματ.
Freakster Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μεταφέρω απο Hardware Γενικά: Εδώ και λίγες μέρες μου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα όταν τρεχω παιχνίδια. Τι μπορεί να φταίει; Θεία Δίκη (και μπάρμπας άμα λάχει)
teo64x Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Θεία Δίκη (και μπάρμπας άμα λάχει) Θείε Ντόναλντ;
jason_rethymno Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το καθάρισα από τις σκόνες Θα βάλω τώρα και το Direct X 10 για να δώ μήπως γίνει τίποτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το καθάρισα από τις σκόνεςΘα βάλω τώρα και το Direct X 10 για να δώ μήπως γίνει τίποτα γιατί τα Vista δεν έχουν DX10?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.