Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ποιος ειναι ο Οροκουσακι; Μάλλον κάνεις πλάκα...
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ποιος ειναι ο Οροκουσακι; Ο αρχηγός των φουτ νίντζα
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Όχι δεν κάνω αν και ξέχασα τα tags [jr]Ποιος ειναι ο Οροκουσακι;[/jr]
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Πλέον είναι γνωστός και ως Ghost Rider.Απλά τσεκάρετε την υπογραφή και τον τρόπο που γράφει. Μην τον μπερδεύετε με μένα πάντως. Κοίτα που έμπλεξα να έχω τύπο με παραπλήσιο nickname...
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μην τον μπερδεύετε με μένα πάντως.Κοίτα που έμπλεξα να έχω τύπο με παραπλήσιο nickname... Λίγο δύσκολο να σας μπερδέψουμε. Εσύ έχεις και ένα επίπεδο. :lol: Αλήθεια, θα βάλεις κανένα screenshot να ξεκολλήσουμε;
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μεταφέρω απο Hardware Γενικά: Εδώ και λίγες μέρες μου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα όταν τρεχω παιχνίδια.Π.χ στο PES 2009 όταν παίζω crashαρει και φαίνεται σαν να χάνει καρέ. Ενω πριν λίγες μέρες έτρεχε κανονικα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα : Ανασυγκρότηση Εξοικονόμηση χώρου στους σκληρούς δίσκους Σκανάρισμα με Ad-aware Τι μπορεί να φταίει; jason, αν άνοιξες thread στο σχετικό topic, u better stick to it, δε νομίζω εδώ να βρεις πιο αφοσιωμένη βοήθεια. Πάντως, το "τα πάντα" που ανέφερες, είναι πολύ λίγο, όταν το μόνο συσιαστικό που έκανες για την περίπτωση ήταν ανασυγκρότηση, και μη σου πω ΚΑΙ αυτό ψιλοάσχετο ήταν. Στο hardware γενικά υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα (crash κατά το παιχνίδι). Είναι όμως κατά περίπτωση πολύ μπλεγμένη φάση, δυνητικά, και θέλει ψάξιμο. Μπορεί να φταίνε "τα πάντα". Βρες κάποια απ' τα παλαιότερα thread και πλακώσου στην ανάγνωση. Επειδή gamer δεν είμαι, δεν ξέρω αν είμαι ο πιο κατάλληλος για βοήθεια. Πάντως σε γενικές γραμμές καλό είναι ν' αρχίσεις α) με μέτρηση θερμοκρασιών (πχ με everest ή speedfan), να δεις μέχρι πού φτάνουν λίγο πριν κρασάρει β) με έναν έλεγχο με δανεικό τροφοδοτικό "καλό" ("αρκετό", βασικά) γ) τσεκάρισμα στο BIOS αν έχει αλλάξει κατά τύχη κάτι με το timing των μνημών (αυτό περισσότερο για το crash κι όχι για τα dropped frames) δ) και αν είναι δυνατόν επίσης καμμιά δοκιμή με δανεική κάρτα γραφικών "καλύτερη" από αυτή που έχεις Αυτά για πιτς-φιτίλι. Στη συνέχεια θα δοκίμαζα μια επανεγκατάσταση λειτουργικού, μπας και. Κι από 'κει και πέρα, ανοιχτός είναι ο δρόμος για πολλά. * ..Το "ξεσκόνισμα" που ο ίδιος ανέφερες, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ούτως ή άλλως. Με σεσουάρ...έστω. ΕDIT ...τώρα είδα ότι "βρήκες λύση" με εγκατάσταση του dX10. Μόνο που είχα αρχίσει να γράφω πριν ώρες και έμεινε στη μέση. Παρ' ολ' αυτά, επειδή ΔΕΝ είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα ΒΡΕΙΣ μόνιμη γιατρειά με επανεγκατάσταση του dX (θα είχες και αλλού προβλήματα λογικά, όχι μόνο στα games), έχε κατά νου και τα προηγούμενα, αν κι εύχομαι άλλη αράχνη εεεε κακό να μη σε βρει...
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 μα ο orukusaki ειναι ο fits ρε παιδια, εχει το just gamer και αλλο ενα για να ρωταει για το nintendo ds. Nope... Fits = (the one you said) Orokusaki = orokusaki/??. Όσο περίεργο και αν φαίνεται δεν είναι το ίδιο άτομο... Μιλάω με δεδομένα ;P Ghost ναι ρε m8 δεν μπορεί να πάει μπροστά το screenshot thread without you jason μπορεί να τα φτυσε κάνα φανάκι απο την κάρτα σου ή η ram σου να μπουκώνει με μ@$#%@ες. -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 01 : 46 : 17----- klain is everywhere!!! :shock::shock:wtf!!!:shock: Κι όμως... από τότε που έχει αναλάβει τον προεδρικό θώκο της adobe έχει γίνει πολύ απόμακρος alexzzzidh στην αρχή ήταν οι διακοπές... τώρα είναι η προσαρμογή μετά τις διακοπές. Για να καταλάβεις τη βαρεμάρα μου εδώ και τουλάχιστον 45 λεπτά ακούω αυτό... http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm Το έβαλα πρίν να το παίξω,άφησα τη μουσική επειδή μου άρεσε και βαρέθηκα να βάλω κάτι άλλο.. Παίζει και να με πάρει ο ύπνος με αυτό... Χρειάζομαι προσαρμογή στις ώρες πάλι αλλιώς υπολειτουργώ
Freakster Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 teo?? Κεραυνοβόλο ήταν αυτό με τον Randall Monroe;
soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Φταίνε: those bastards... Quick help, το quick επειδή είναι κάτι που δε θέλω να ψάχνω το κάθε τι καθώς βλέπουμε και himym, δεν βιάζομαι ακριβώς, απλά βαριέμαι νέος δίσκος, τον βλέπει το pc μια χαρά, σε linux για data τι format να τον κάνω?, πώς? και fstab... καλυμένος είμαι σ'αυτο
teo64x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 teo?? Κεραυνοβόλο ήταν αυτό με τον Randall Monroe; Με αυτόν σκοτώνω την ώρα μου όταν περιμένω κάτι. Αλλά έφαγα ένα fail σήμερα. Έκανα μια παραγγελία φαγητού μέσω internet αλλά ξέχασα να κάνω το τελευταίο confirmation πριν κλείσω το tab. Λόγω αφηρημάδας, δεν το είχα προσέξει. Κι έτσι έμεινα να περιμένω και να περιμένω και να περιμένω. Μετά θυμήθηκα τα τελευταία frames που είχα δει πριν κλείσω το tab, τα ανέλυσα, είδα ότι they don't make sense κι έτσι κατάλαβα ότι got self-owned. Αλλά μέχρι να το καταλάβω, είχα ξεσκίσει το μισό xkcd.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 παληκάρι μου σε λίγα χρόνια θα κάνεις αναπάντητη και θα σου φερνουν το φαγητό. Θα παίζεις 5χ5 με τον πιτσαδώρο, θα ξερεις τους ντελιβαράδες με το μικρό και θα σου ποιανουν συζήτηση από το κινητο. Ακου τον παλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.