Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...γιατί βρε μινάρα (τόσο καιρό δε μπορεί, θα την έχεις αρπάξει τη ρετσινιά) φταίνε τα καϋμένα ; Εγώ μια χαρά τα βλέπω αθώα-αθώα να απλώνουν την αρίδα τους υπό την αιγίδα της WWF (όχι αυτήν του wrestling teo, την άλλη λέω)

να δούμε πότε θ' αρχίσουν να βάζουν αγγελίες και οι κανονικοί έμποροι όπλων...Μέχρι στιγμής άλλωστε έχουμε δει σώβρακα, μηχανές, αμάξια, λυόμενα και άλλα ετερόκλητα...

Δημοσ.

...ωχ σα να ξεπέρασε τη φάση της Θρεσίτιδος, και τώρα είναι η φάση της Κλαηνίτιδος....

Οσμή πυρίτιδος...

10467.jpg

Δημοσ.

βασικα ξεχασες και την περιοδο της washcloudιτιδος!!δεν θυμασαι?:P να τα λεμε ολα!μην παραλειπεις..

Δημοσ.

Εγώ συνήθως όταν μιλάω σε κάποιον σε φόρουμ, υποσυνείδητα έχω την αίσθηση ότι μιλάω σε αυτό που βλέπω στο άβατάρ του. Άμα το βάλεις αυτό για άβαταρ θα σε κάνω ignore.

Δημοσ.
βασικα ξεχασες και την περιοδο της washcloudιτιδος!!δεν θυμασαι?:P να τα λεμε ολα!μην παραλειπεις..

eva , μην ακούς, δεν είναι αυτό που νομίζεις, θα σου εξηγήσω

Δημοσ.
Εγώ συνήθως όταν μιλάω σε κάποιον σε φόρουμ, υποσυνείδητα έχω την αίσθηση ότι μιλάω σε αυτό που βλέπω στο άβατάρ του. Άμα το βάλεις αυτό για άβαταρ θα σε κάνω ignore.

:mad:κανε με!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...