washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 αραγε ο chris που χαθηκε παλι? προσεξε τι θα πεις παλι wash απο πάνω σου ειμαι! ω να`τος!!!!! Έτσι τη βρίσκεις εσύ ε; ΚΑΙ ετσι...πες του chris... Μπά! τώρα ετυχε... Αφηνω πρωτοβουλιες στους αλλους ...ενοχλώ μήπως ; οχι κανε δουλεια σου. Ξέρεις, εγώ δεν είμαι τόσο καλός με τα γράμματα. Μαθαίνω καλύτερα με εικόνες. Συνήθως υψηλής ανάλυσης JPEG. ................................... ................................................. ..............................................................
little loulou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 απιστευτο!!!:lol:προσκυναω wash..:lol:
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρες στον λαό... δεύτερη συνεχόμενη μέρα που έρχομαι 100 η ώρα στην δουλειά... μπορεί να ζήσει άραγε κανείς από το επίδομα ανεργίας; alexzzzidh στην αρχή ήταν οι διακοπές... τώρα είναι η προσαρμογή μετά τις διακοπές. Για να καταλάβεις τη βαρεμάρα μου εδώ και τουλάχιστον 45 λεπτά ακούω αυτό... http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm Το έβαλα πρίν να το παίξω,άφησα τη μουσική επειδή μου άρεσε και βαρέθηκα να βάλω κάτι άλλο.. Παίζει και να με πάρει ο ύπνος με αυτό... Χρειάζομαι προσαρμογή στις ώρες πάλι αλλιώς υπολειτουργώ Και μόνο που απαντάς σοβαρά... δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης [...] Είσαι αναγκασμένος για το υπόλοιπο της ζωής σου να έχει Αλ για αβαταρ... αυτό είναι ημιτασιόν
angmar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρες στον λαό... δεύτερη συνεχόμενη μέρα που έρχομαι ???100 η ώρα??? στην δουλειά... μπορεί να ζήσει άραγε κανείς από το επίδομα ανεργίας; Στο θέμα μας τώρα, για το επίδομα, θα μάθω και θα σου πώ, με βλέπω πάλι σήμερα να πηγαίνω στη δουλειά, στην ώρα μου μεν, αλλά πάλι θα κοιτάω το ταβάνι για κανα 3ωρο... Κάποτε θα με πάρουν πρέφα... Καλημέρα μας!
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Στο θέμα μας τώρα, για το επίδομα, θα μάθω και θα σου πώ, με βλέπω πάλι σήμερα να πηγαίνω στη δουλειά, στην ώρα μου μεν, αλλά πάλι θα κοιτάω το ταβάνι για κανα 3ωρο... Κάποτε θα με πάρουν πρέφα... 9 πιάνω δουλειά.... κανονικά. χτες ξύπνησα 9+5... πήγα στο κτελ να παρω και να δώσω κατι... να παρω και κατι να φαω... 10+ ήρθα δουλειά. σήμερα ήρθα 9+45... πήρα τα ρουχα της ομάδας, lysoapaine... και αλλα τέτοια σου λέω ρε... είναι θέμα ημερών να μάθω τι επίδομα θα πάρω
angmar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Χαχα, ωραία, καλά ξεκίνησε το 2009! Με βρήκε χωρίς νερό και χωρίς ιντερνετ (νομιζω τα πιο βασικά πράματα στη ζωή :Ρ ), τώρα λοιπόν και χωρίς επίδομα...
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μου ήρθε και άλλη ειδοποίηση ότι η Σάντρα θέλει να μου μιλήσει στο facebook... πρέπει να θέλει πολύ να μου μιλήσει γιατί εγώ facebook δεν έχω... μέχρι και λογαριασμό μου έκανε.
papahlamidas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μου ήρθε και άλλη ειδοποίηση ότι η Σάντρα θέλει να μου μιλήσει στο facebook... πρέπει να θέλει πολύ να μου μιλήσει γιατί εγώ facebook δεν έχω... μέχρι και λογαριασμό μου έκανε. Ε μίλα της μην είσαι αγενής...
angmar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Είναι καλή η Σάντρα; Έμενα γιατί δε θέλει να μου μιλήσει;
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 :lol::lol::lol: EPIC Indeed~! Και μόνο που απαντάς σοβαρά... δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης Oh yes.. Χρειάζομαι προσαρμογή άμεσα.. Εδω και 3 μέρες είμαι με σύνολο 7-8 ώρες ύπνο Μου ήρθε και άλλη ειδοποίηση ότι η Σάντρα θέλει να μου μιλήσει στο facebook... πρέπει να θέλει πολύ να μου μιλήσει γιατί εγώ facebook δεν έχω... μέχρι και λογαριασμό μου έκανε. http://www.new.facebook.com/home.php?ref=logo#/s.php?ref=search&init=q&q=alex%20pink&sid=a12ce5c390ac79b2ce025a0a9951dd6e You liar!
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Αποφάσισα μετά τις προτροπές σας να της μιλήσω... ήδη μου ζητάει τον λογαριασμό της πιστωτικής μου κάρτας... σαν κανονική γυναίκα δηλαδή http://www.new.facebook.com/home.php?ref=logo#/s.php?ref=search&init=q&q=alex%20pink&sid=a12ce5c390ac79b2ce025a0a9951dd6e You liar! Πολύ τρέντυ φάτσες έχει εκεί ρε... εγώ είμαι σαν τις νέες (γαμάτες) διαφημίσεις του 11888... λαϊκό παιδί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.