alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Όπως έχει πει κι ο alexzzzzzz πάντως, καλή κοπέλα να ναι!Επίσης δεν έχει υπότιτλους κι εγώ δεν έχω ήχο XA! και εγώ... εμένα αυτή πάντως στο "ράδιο αρβύλα" δεν μου πολύ αρέσει...
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Έλα μωρέ.. τώρα στα γεράματα δεν είναι καιρός να πληγώνεσαι Μια φόλα κάποιος!
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Επειδή είστε περίεργοι άνευ ήχου δείτε αυτό βασικα... http://www.maximonline.gr/girls/special/c1124,%CE%88%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1+%CE%A0%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B7.html http://menz.gr/site/?p=2743
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Είπαμε, καλή κοπέλα! Btw μήπως έχεις τίποτα για μας που ο proxy της εταιρίας θεωρεί ότι το πρώτο link είναι "Adult Content" site;
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Είπαμε, καλή κοπέλα! Btw μήπως έχεις τίποτα για μας που ο proxy της εταιρίας θεωρεί ότι το πρώτο link είναι "Adult Content" site; Πούτση μπλέ δηλαδή
tmjuju Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλά ο 'άλλος' πάει να πιάσει τα 20.000 και εσείς τον έχετε αφήσει έτσι στο απυρόβλητο? Attack!
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Πούτση μπλέ δηλαδή Nice try! (τι κάνει η verunka?)
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Nice try! (τι κάνει η verunka?) Προς το παρών ησυχία... αυτή πριν την καταιγίδα μάλλον....
teo64x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλά ο 'άλλος' πάει να πιάσει τα 20.000 και εσείς τον έχετε αφήσει έτσι στο απυρόβλητο?Attack! Και τι να κάνουμε; Να τον ματιάσουμε;
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Στόχος μου είναι να κάνω παραπάνω ποστ από το κλαϊν στο ίδιο του το μπλογκ... αδερφέ... 2 μέρουλες υπόθεση είσαι...
soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 δεν είναι τυχαίο ότι ο thresh έχει εξαφανιστεί από εδώ, βρίσκεται εκεί που πιάνει στο postcount Πολύ χαλαρή η πορεία σήμερα στο Βόλο για Τεμπονέρα/Εκπαιδευτικό. Ψιλομούφα. Μια ωραία ατάκα φίλου: "αυτή η πορεία είναι η χαρά του Καλαμπόκα" Και κάτι τελευταίο, θέλω κάτι motivational για να ξεκινήσω να συμμαζεύω/καθαρίζω σπίτι, go!
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 [...]Και κάτι τελευταίο, θέλω κάτι motivational για να ξεκινήσω να συμμαζεύω/καθαρίζω σπίτι, go! Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. Μόνο αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο κι αρχίσεις ν ανησυχείς για την (σωματική & ψυχική) υγεία σου.
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Αν η ελιά στο σαλόνι αρχίσει να μαραίνεται είσαι ακόμα too clean... χαλάρωσε και άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.