soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εγώ για την ψυχική υγεία των γονιών ανησυχώ που είχαν τον μεγάλο μου αδερφό τόσα χρόνια σε ένα σπίτι που όπως έλεγε "μα ρε μάνα δεν μπορεί να έχει ποντίκια, τα φάγανε τα φίδια..."
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ξέρει κανείς αν το Palm Pre θα βγει σε ροζ; Θα σε αρχίσω στις γρήγορες.... τσογλάνι!!!
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Θα σε αρχίσω στις γρήγορες.... τσογλάνι!!! Εγώ φταίω που ανησυχώ για σένα... αχάριστε!
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγώ φταίω που ανησυχώ για σένα... αχάριστε! Είμαι περίεργος σε πόσα άλλα τόπικ κάνετε τέτοια σχόλια και δεν τα βλέπω γιατί δεν μπαίνω... ακαθάρματα
Sellers Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Πανευτυχής νέος κάτοχος γερμανικού ποιμενικού φέυγει μαζί του για τριήμερο... Απο Δευτέρα θα ανεβάσω φωτογραφίες... Τα θηλυκά του φόρουμ (και τα 3) ετοιμαστείτε για μορφασμούς και ήχους γλυκύτητας γιατι ο Άλμπερτ (απο το Αινστάιν) είναι πανέμορφος, σχεδόν σαν το αφεντικό του...
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Sellers... έχει firewire αυτή η έκδοση ή είναι μόνο με usb; Από αυτονομία πως πάει;
Sellers Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Sellers... έχει firewire αυτή η έκδοση ή είναι μόνο με usb; Από αυτονομία πως πάει; Ε απο την beta έκδοση συμπεράσματα δεν μπορώ να βγάλω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλά ο 'άλλος' πάει να πιάσει τα 20.000 και εσείς τον έχετε αφήσει έτσι στο απυρόβλητο?Attack! παίζει σήμερα να τα πατήσω
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Alexzzz, να υποθέσω από το χρώμα στο λουράκι ότι ο σκύλος είναι δικός σου;
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω σκύλο, μου την δίνουν. Γάτες for me
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω σκύλο, μου την δίνουν. Γάτες for me Ανωμαλεεεε
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ανωμαλεεεε Γάτα ρε... ζώο με πουτανιά και ρουφιάνια... όχι βλαμμένο σκυλί που και ξύλο να τρώει πάλι εκεί είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.