tmjuju Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 παίζει σήμερα να τα πατήσω Ωρε τι τους πλερώνεις και δε σου κάνουν ούτε μια πλακίτσα? Για να δούμε… --------------------------------------------- Τι προτιμάει ο λαός? Thresh vs Jules Vern Τα 20.000 του thresh Ή Τις 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα ? Προσωπικά, επιλέγω Βερν! Αν και έχει ένα μικρό περιθώριο τώρα στα τελευταία post…
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω κάνει συμφωνία... δεν τον πειράζω και δεν μου απαντάει με: fail, phail, busted κτλ όπως και με όλα τα facepalm.jpg - gif - tif - psd - bmp - exe και bat
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ωρε τι τους πλερώνεις και δε σου κάνουν ούτε μια πλακίτσα? απολύτως τπτ
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ελπιζω να μας κανεις την τιμη και να πατησεις τα 20000 εδω στη ψυχαγωγια. Και οχι απο κει που σουλατσαρεις και ξεχνιεσαι να γυρισεις πισω.
MiltoZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ωρε τι τους πλερώνεις και δε σου κάνουν ούτε μια πλακίτσα? Για να δούμε… --------------------------------------------- Τι προτιμάει ο λαός? Thresh vs Jules Vern Τα 20.000 του thresh Ή Τις 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα ? Προσωπικά, επιλέγω Βερν! Αν και έχει ένα μικρό περιθώριο τώρα στα τελευταία post… deserves its own thread
teo64x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ελπιζω να μας κανεις την τιμη και να πατησεις τα 20000 εδω στη ψυχαγωγια. Και οχι απο κει που σουλατσαρεις και ξεχνιεσαι να γυρισεις πισω. Fail :p
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εδώ δεν μετράνε τα ποστ... Εδω στην ψυχαγωγια ειπα, οχι στο μπλα μπλα. χαχαχα
teo64x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Α στα άλλα δύο sections μετράνε; Didn't know
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εγω εκτος απο ενα ποστ δεν εχω ξεμυτισει απο την ψυχαγωγια.
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Είναι μερικοί που δεν τους έχω δει ποτέ γιατί εγώ στην μουσική και στις ταινίες δεν πατάω ποτέ
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 @pinkman: 25 (μαζί με τα καλοκαίρια)8 ώρες στην δουλειά + 4-5 σπίτι τις μέρες χωρίς κάτι άλλο στο πρόγραμμα. Και ξαναλέω ότι εμένα τα email ειδοποίησης συνεχίζουν και μου έρχονται εις την Ιαπωνικήν Πού σου χρησιμεύουν τα email notifications ωρέ; Όταν κοιμάσαι ή όταν είσαι στον δρόμο;
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Και πως θα ξέρω ρε ότι έγραψες μία ακόμα ροζ μπηχτή αν δεν μου έρθει ειδοποίηση... εμείς δουλεύουμε εδώ ξέρεις... δεν κωλοβαράμε όλη μέρα.. φαίνεται άλλωστε
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Φροντίζω να τη γράψω σε thread που δε θα χεις κάνει subscribe. Γιατί εμείς τι νομίζεις ότι κάνουμε;
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Φαινόμαστε εμείς που κεφάλι δεν σηκώνουμε... από μίλια μακρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.