ANHLIKOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Και πως θα ξέρω ρε ότι έγραψες μία ακόμα ροζ μπηχτή αν δεν μου έρθει ειδοποίηση... εμείς δουλεύουμε εδώ ξέρεις... δεν κωλοβαράμε όλη μέρα.. φαίνεται άλλωστε Ρε συ χαλαρωσε λιγο, μην δουλευεις τοσο πολυ. Παρε μερικες ανασες. Παμε μαζι, εισπνοή.... εκπνοή....:p
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Φαινόμαστε εμείς που κεφάλι δεν σηκώνουμε... από μίλια μακρια Έτσι. Όχι σα μερικούς-μερικούς που θα φύγουν σε κανα μισάωρο. Ρε συ χαλαρωσε λιγο, μην δουλευεις τοσο πολυ. Παρε μερικες ανασες. Παμε μαζι, εισπνοή.... εκπνοή....:p Δε μπορεί τώρα, έχει δουλειά λέμε.
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Oυ να μου χαθείτε ρεμάλια... Σας έβαλαν σε ένα γραφείο και κάνετε και χαβαλέ από πάνω, την ίδια ώρα που κάποιοι φτύνουν αίμα στην δουλειά... (ναι, για μένα λεω ρε, γιατί)?
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 (ναι, για μένα λεω ρε, γιατί)? κοιτούσα και εγώ να δω για ποιον λες... -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 04 : 45 : 40----- Alter... πως το βρίσκεις το stamp στην υπογραφή μου;;;
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Κόλλησες φυματίωση απ τον ThReSh εσύ; Τον ThReSh δεν τον προσβάλλουν αρρώστιες. Όσες τόλμησαν το μετάνιωσαν ... Alter... πως το βρίσκεις το stamp στην υπογραφή μου;;; Εξαίρετο.
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 [...]Alter... πως το βρίσκεις το stamp στην υπογραφή μου;;; Συλλεκτικό είναι; Υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα εκτός του ότι έβαλες κάτι τυχαίο;
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Συλλεκτικό είναι; Υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα εκτός του ότι έβαλες κάτι τυχαίο; Όχι και τυχαίο... όχι και τυχαίο...
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 o Alter και εγώ είμαστε άθεοι... να μα τον θεό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.