liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 No problemoTry to fix this Ρε δεν είπαμε δεν θα ανεβάζουμε πρωινές φωτό του washcloud? (μετά από κάνα 2λεπτο παρατήρησα πως υπάρχει και σκύλος στην φωτό)
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 (μετά από κάνα 2λεπτο παρατήρησα πως υπάρχει και σκύλος στην φωτό) ΑΧΑΧΑΧΑ Ε ρε φιλε με γ_μησες τωρα :lol: τα ματια του λαμπουν σαν αστραπες. και παλι αχαχαχααα
Αmbient Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν ήξερα που να απευθυνθώ και είπα να ποστάρω εδώ για μια απορία μου...ξέρετε μήπως αν μπορώ να ξεπακετάρω με κάποιον τρόπο ένα ραρ αρχείο χωρίς να έχω το πασγόρδι...πλιζ
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν ήξερα που να απευθυνθώ και είπα να ποστάρω εδώ για μια απορία μου...ξέρετε μήπως αν μπορώ να ξεπακετάρω με κάποιον τρόπο ένα ραρ αρχείο χωρίς να έχω το πασγόρδι...πλιζ Υπάρχουν προγραμματάκια αμφιβόλου ποιότητας και αποτελέσματος που το κάνουν. Google it.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν ήξερα που να απευθυνθώ και είπα να ποστάρω εδώ για μια απορία μου...ξέρετε μήπως αν μπορώ να ξεπακετάρω με κάποιον τρόπο ένα ραρ αρχείο χωρίς να έχω το πασγόρδι...πλιζ δοκίμασε να τα κάνεις extract με κανένα 7zip, kgb κλπ
Αmbient Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχουν προγραμματάκια αμφιβόλου ποιότητας και αποτελέσματος που το κάνουν.Google it. I always do that first....βρήκα 2 προγράμματα αλλά πολύ μάπα γι αυτό πόσταρα για να μάθω αν υπάρχει κάποιο που να το χακερέβει μπαμ και όχι να τσεκάρει πιθανούς κωδικούς!
soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 cd /path/to/fileunrar ./file i'll just troll my way through here... -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 12 : 02 : 10----- τίποτα δεν άφησαν... πήραν και τα κόκκαλα... ... ωχ! κάπου το χω ξαναδεί we're doooooomed!
teo64x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πως μπορουμε με photoshop να βγαλουμε το κοκκινο από τα μάτια σε φωτογραφίες Τι Photoshop, και με τον απλό viewer (τουλάχιστον των Vista) μπορείς να το κάνεις αυτό.
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τι Photoshop, και με τον απλό viewer (τουλάχιστον των Vista) μπορείς να το κάνεις αυτό. Τσατσάκι τη microsoft..
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τι Photoshop, και με τον απλό viewer (τουλάχιστον των Vista) μπορείς να το κάνεις αυτό. Eπιλέγω το δύσκολο δρόμο... και μάλλον κανω κατι λάθος
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 No problemoTry to fix this That was quite a challenge... There there..
1Mbitmx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 i'll just troll my way through here... ... ωχ! κάπου το χω ξαναδεί we're doooooomed! oh yes we are That was quite a challenge...There there.. Καλά τώρα είναι χειρότερα από πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.