Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλημερα!!!σημερα εχω αποστολη!μηπως ξερει καποιος να μου πει αν το e-shop στο χαλανδρι βρισκεται κοντα στο σταθμο του μετρο?:rolleyes:

Δημοσ.

πφφφ..:-(η αποστολη μου να φθασω στο e-shop με δημοσια συγκοινωνια μολις απετυχε..:mad: ευχαριστω για την βοηθεια:-)

Δημοσ.

Καλημέρες... έχω κόψει τις βραδινές μου επισκέψεις εδώ και 2-3 μέρες... σήμερα θα κάτσω στο πισι το βραδυ

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 09 : 49 : 16-----

Επίσης.. πάλι ήρθα στις 10 παρά στην δουλειά... πολλές αντοχές έχει αυτό το αφεντικό μου τελικά.

Δημοσ.

Έξω έχει παγωνιά... απο τις λίγες φορές που είμαι μέσα στο γραφείο με a/c on μπουφάν και κασκόλ..

Σε λίγο έχω tennis... Αν έρθουν θα τα σφάξω.. Δεν νιώθουν... πραγματικά δεν νιώθουν..

Και φυσικά δεν βρέχει/χιονίζει για να ακυρωθεί.. απλά έχει κωλόκρυο για να παιδεύομαι (η βροχή, μετά απο χρόνιες μελέτες, ξεκινάει το λεπτό που τελειώνει το μάθημα)

Δημοσ.
Καλημέρες... έχω κόψει τις βραδινές μου επισκέψεις εδώ και 2-3 μέρες... σήμερα θα κάτσω στο πισι το βραδυ

who cares?:P

Επίσης.. πάλι ήρθα στις 10 παρά στην δουλειά... πολλές αντοχές έχει αυτό το αφεντικό μου τελικά.
τη ζηταει ο οργανισμος σου την απολυση μου φαινεται!!:o:devil:
Δημοσ.
Έξω έχει παγωνιά... απο τις λίγες φορές που είμαι μέσα στο γραφείο με a/c on μπουφάν και κασκόλ..

Σε λίγο έχω tennis... Αν έρθουν θα τα σφάξω.. Δεν νιώθουν... πραγματικά δεν νιώθουν..

Και φυσικά δεν βρέχει/χιονίζει για να ακυρωθεί.. απλά έχει κωλόκρυο για να παιδεύομαι (η βροχή, μετά απο χρόνιες μελέτες, ξεκινάει το λεπτό που τελειώνει το μάθημα)

Εγώ χτες κανόνισα την αποστολή της ομάδος (ρούχα, μπάλες, φαρμακείο, μεταφορά, διαιτητές κτλ) και σήμερα μετά την δουλειά μπορώ να μην πατήσω το πόδι μου στο γήπεδο.

Δεν είναι να είσαι έξω... από χτες έχει μουδιάσει το κεφάλι μου ρε

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 10 : 21 : 23-----

who cares?:P

τη ζηταει ο οργανισμος σου την απολυση μου φαινεται!!:o:devil:

τς τς τς... γυναίκες...

Καλημέρα κόσμε:)

Καλημέρα κουμπάρε!

Δημοσ.
Καλημέρα Μικρή Φουφου :ΡΡ

Ποιό γλέντι;; Από τώρα;; 6 Αυγούστου είναι ο γάμος :Ρ

δεν ειναι στις 7 φλεβαρη?:Pλαθος πληροφοριες μου εδωσε ο alexzzz?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...