status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν την παλεύω στο γραφείο... θέλω να πάω για καφέ χοχοχοχ ...να σου στείλω με κούριερ; :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα "γνωστό αντρικό περιοδικο" Ήδη με παίρνουν τηλ.. θα έρθουν... γάγγραινα.. χιονίστρες.. αποκλεισμός.. μωρά κλαίνε.. γυναίκες τρέχουν.. ο πρέκας μιλάει.. η ελένη πούτση αλλάζει επίθετο.. Χάος! ΧΑΟΣ! Πού είναι η πολιτεία; (παρανοιάζω)
little loulou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν την παλεύω στο γραφείο... θέλω να πάω για καφέ ο καθενας με τον πονο του! εγω βαριεμαι αλλα πρεπει να παω χαλανδρι
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ο καθενας με τον πονο του! εγω βαριεμαι αλλα πρεπει να παω χαλανδρι Εγώ βαριέμαι γενικά.. εν αντιθέσει με εσάς:Ρ Ι am upgraded...Boredom v1.1:P
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 δεν ειναι στις 7 φλεβαρη?λαθος πληροφοριες μου εδωσε ο alexzzz? Άλλο το γλέντι με Παρχαρίδη και άλλο το γλέντι που λέει ο Στάτους χοχοχοχ ...να σου στείλω με κούριερ; :Ρ εσύ δεν είσαι στην δουλειά; Καλημέρα "γνωστό αντρικό περιοδικο"Ήδη με παίρνουν τηλ.. θα έρθουν... γάγγραινα.. χιονίστρες.. αποκλεισμός.. μωρά κλαίνε.. γυναίκες τρέχουν.. ο πρέκας μιλάει.. η ελένη πούτση αλλάζει επίθετο.. Χάος! ΧΑΟΣ! Πού είναι η πολιτεία; (παρανοιάζω) Σε βλέπω αντί για μπαλάκια να τα πετάς τα παιδιά χιονόμπαλες... πααααφφφφ... ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Όχι εγώ Δευτέρα εώς παρασκευή 9(λέμε τώρα) εώς 5(εδώ δεν λένε 16:59 είμαι στη πόρτα:Ρ)...
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τότε σήκω και πάνε για καφέ ρεεεεεεε.... πάνε να δεις και για ρολόι
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρολόι έχω g-shock limited edition αλλά καθυστερώ στη δουλειά επειδή είναι θέμα δεοντολογίας...Εγώ και ο Στάλιν..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Το ρολόι το έγραψα για την κουμπαριά ρε...
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αααα νόμιζα ότι το έκανες γιατί θες να γίνω καλός υπάλληλος:Ρ
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ξέρω εγώ ρε...ο κόσμος έχει περίεργα βίτσια....εδώ ο άλλος θέλει να γράφουμε στο Outlook (0_ο) τι δουλειές κάναμε για στην εταιρία...ΧΑ Εδώ γελάνε...και με πήρε πρωί πρωί για να με ρωτήσει πως θα συνδέσει το δορυφορικό πιάτο...σιχτίρ (Πες το στα ποντιακά ρε Άλεξ να ανορθώσω το πολιτισμικό μου γίγνεσθαι:Ρ..!)
washcloud Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 who cares? τη ζηταει ο οργανισμος σου την απολυση μου φαινεται!!:devil: ...Σαν άνεμος έχει σαρώσει η μικρή ψω...εεε λουλού το οφτόπικ του ινζόμνια... Θρες, κλάην, γουός, κρης, και το πιο πρόσφατο ποθητό αντικείμενο ο γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας, ηρωικό τέκνο της Τραπεζούντας, μαχητής των ξενυχτάδικων και του xBox, υποστηρικτής των νέων τεχνολογιών και χρωματικών επιλογών, μέγας χορηγός του φαν κλάμπ της Βερόνικας Γρηγοροσκέλοβας, ο ένας και μοναδικός Αλέκος. Άραγε, θα επιβιώσει ; Ποιός θα είναι το επόμενο θήραμα ; Πόσα γκολ/μπινελίκια θα φάει σήμερα η ομάδα του Αγ.Ανδρέα ; Το κατσικάκι φέτος θα βγάλει και πάλι φτερά λίγο πριν το Πάσχα ; Και τώρα, εξωτερικές ειδήσεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.