Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να βάλει xp, προβοκάτορα

της microsoft είναι αυτά;

---

Έχετε κάνει την ψηφοφορία για custom τίτλους παιδική χαρά... έχω την εντύπωση ότι δεν θα μας πάρουν σοβαρά

Δημοσ.

Καμιά λύση εκτός απο το να βγάλω τα vista,να πάρω mac,να βάλω Linux,να βάλω XP,να αλλάξω σπίτι ή να αλλάξω ψυγείο υπάρχει;

Δημοσ.
Καμιά λύση εκτός απο το να βγάλω τα vista,να πάρω mac,να βάλω Linux,να βάλω XP,να αλλάξω σπίτι ή να αλλάξω ψυγείο υπάρχει;

Ξέχασες το ΦΙΝΑ... :-)

Δημοσ.

Βάλε Windows Mobile.

Δημοσ.
πετα το σε κανα γκρεμο σιγουρη λυση 100% επιτυχια!!!
Δημοσ.
της microsoft είναι αυτά;

---

Έχετε κάνει την ψηφοφορία για custom τίτλους παιδική χαρά... έχω την εντύπωση ότι δεν θα μας πάρουν σοβαρά

παιδικος σταθμος παρακαλω :-) . Περα απο την πλακα, η ψήφος ειναι ψήφος. Το οτι είμαστε καραγκιόζηδες απο συνείδηση, δεν σημαίνει οτι δεν πρεπει να μας παρουν στα σοβαρά

Δημοσ.

Μπα δε το ξέχασα,είπε σιγά μη βάλει και ΦΙΝΑ :P

Το πρόβλημα είναι ότι πετάγεται σαν ....... κάλτσα το μήνυμα για το Windows Update,σαν ενημέρωση είναι το malicious removal tool,δεν θέλω όμως να το εγκαταστήσω και θέλω να διώξω το μήνυμα(Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις κτλ),πατάω απόκρυψη ενημέρωσης αλλά τπτ,σφουγγάρισα και άνοιξα τα παράθυρα μήπως έφταιγε αυτό αλλά πάλι τίποτα.

Τι άλλο να κάνω;Δεν έχω και βενζίνη, που να τρέχω να βρω περιστέρια βραδιάτικα;

Δημοσ.

unstable_hero είχα το ίδιο για υπογραφή κάτι φεγγάρια... θα σε μηνύσω για αντιγραφή μόλις βρω χρόνο...

συνάμα... i had 666 visits και ο Λούσι είναι απών... έχουμε και άλλο σατανά στην παρέα μας;;;;

666.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...