Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ βαριέμαι τα backup και τα ξαναμανα install...

Φτιάνω μια xp custom version και μόλις ξαναχρειάζομαι format είναι outdated οπότε δώρον άδωρον και θέλει πάλι compile.. Βλακείες.

Δημοσ.

Για την ιστορια του thrash προκειται..Anthrax, Kreator, Megadeth, Metallica, Overkill, Slipknot, Kaos, Lamb of God, Destruction, Slayer, Shadows Fall, Hatebreed,λεει πως αρχισαν κ πως εξαπλωθηκε το thrash σ'ολον το κοσμο..

Ναι,teo,τι εννοει ο ποιητης..?

Δημοσ.

μπορει να ακουστει λιγο μλκ αυτο,αλλα εχετε παρατηρησει οτι,οταν αλλαζετε καποια συνηθεια που εχετε καθιερωσει για μεγαλο χρονικο διαστημα(οποιαδηποτε)οτι αλλαζει και κατι αλλο στην ζωη σας?

Δημοσ.

Για σημαντικες και μη.Αλλα και παλι,ειναι αρκετα γενικο αυτο που λεω,ισως να ειναι απλα συμπτωσεις.η και οχι..;)

nighty night!

• Super Moderators
Δημοσ.
και μία κίτρινη στολή με μαύρη ρίγα, σαν την ούμα θέρμαν μετά από χρήση αναβολικών θα ήσουν :Ρ

θα τρίζουν τα κόκκαλα του Bruce Lee με αυτά που λες :P

Δημοσ.

Καλημέρα και από μένα

Μόλις έκανα σίγουρο οτι τα νεύρα μου θα είναι κρόσια για τις επόμενες 1-2 μέρες..

Αλλα δεν μπορούσα... δεν μπορούσα...

Στο dia(b)lo...:mad:

μ@λ@κί@ έκανες... τώρα θα απαντήσει η αμαζόνα και θα έχουμε και τόπικ μπορντελ και εσένα με επιπλέον νεύρα

-----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 11 : 43 : 04-----

μ@λ@κί@ έκανες... τώρα θα απαντήσει η αμαζόνα και θα έχουμε και τόπικ μπορντελ και εσένα με επιπλέον νεύρα

Που να μην το έλεγα κιόλας...

Δημοσ.

Ξέρει κανείς ποια είναι η διαφορά του ''λογιστικού υπολοίπου' απο του ''διαθέσιμου υπολοίπου''? Πήγα σήμερα να δω τιο χρήματα έχω στην χρεωστική και έλεγε λογιστικό υπόλοιπο 70 ευρώ, διαθέσιμο υπόλοιπο 1,5 ευρώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...