kosmasgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Λογιστικό υπόλοιπο είναι ο μισθός σου ας πούμε. Διαθέσιμο είναι μέχρι ποσα λεφτά μπορείς να βγάλεις ανεξαρτήτου το ποσού που έχεις μέσα. Απλά αν βγάλεις παραπάνω λεφτά απο το λογιστικό σου θα σου εμφανίζει -500ευρώ π.χ.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Εγώ παρατήρησα ότι το "λογιστικό υπόλοιπο" είναι το άθροισμα όλων των ποσών που έχω βάλει στην κάρτα και το "διαθέσιμο υπόλοιπο" είναι αυτό που έχω τώρα για αγορές... Την πρώτη φορά που άκουσα το λογιστικό κατουρήθηκα από την χαρά μου γιατί έλεγε 1000 κάτι και νόμιζα ότι έγινε καμιά τσακουρδελιά υπέρ μου... μετα προσγειώθηκα.
angmar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Αυτό που σου λέει είναι οτι τα 68,5 έχουν δεσμευτεί για πληρωμή κάποιας αγοράς που έκανες, αλλά δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα από το λογαριασμό σου. Ουσιαστικά στην κάρτα σου έχεις 1,5 ευρώ για αγορές, αλλά εντάξει, πιστεύω οτι φτάνουν :Ρ
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 έχεις 1,5 ευρώ για αγορές, αλλά εντάξει, πιστεύω οτι φτάνουν :Ρ Είναι ποσό ταμαμ για να το σπαταλήσεις αλόγιστα
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ταμάμ = ; :ρ Ταμάμ! περίμενε να ξυπνήσει ο κλαιν να σου πει...
Sellers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ουσιαστικά στην κάρτα σου έχεις 1,5 ευρώ για αγορές, αλλά εντάξει, πιστεύω οτι φτάνουν :Ρ Είναι ποσό ταμαμ για να το σπαταλήσεις αλόγιστα Τρελοί είστε ρε?? Δεν θα τα φάω όλα με την μία... Κάτι άλλο. Έκανα μια αγορά απο ένα σάιτ που έκανε 70 ευρώ πάνω κάτω. Πήρα αρκετά πραγματάκια. Πλήρωσα με paypal και η εταιρία τα πήρε αμέσως πριν καν μου τα πακετάρει. Δύο τρεις ημέρες αργότερα μου στέλνουν έναν mail και μου λένε ότι δύο πράγματα απο αυτά που ζήτησα δεν έιναι διαθέσιμα. Και με ρώτησαν τι να κάνουν? Να περιμένουν μέχρι να έρθουν ή να μου τα στείλουν έτσι? Και λέω στείλτε τα έτσι. Μία ώρα μετά παίρνω μήνυμα απο το paypal ότι έγινε επιστροφή χρημάτων 30 ευρώ απο την εταιρία. (όσο κάναν τα πράγματα δηλαδή). Ωραίαααααα.... Αυτά τα λεφτά που είναι τώρα? Στην χρεωστική που τα πήρε και η paypal???
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Στον paypal λογαριασμό σου... (είμαι 99% σίγουρος)
cassidy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 το μσν σας δουλευει;;; Κάτι άλλαξε η microsoft στους servers κι έχει πρόβλημα η libpurple. Οπότε pidgin κι adium είναι off.
poscaman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κάτι άλλαξε η microsoft στους servers κι έχει πρόβλημα η libpurple. Οπότε pidgin κι adium είναι off. ομορφια...και τωρα τι κανουμε;;παω να googlaρω
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Πάθαμε τέτοια ζημιά;;; Και εγώ πως θα μιλάω με τα παιδιά στο msn τώρα ρεεεεε;;;
lbch Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ομορφια...και τωρα τι κανουμε;;παω να googlaρω εμένα το msn μέχρι στιγμής τουλάχιστον δουλεύει μια χαρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.