status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να καταγγείλω την ms για της κινήσεις της ενάντια στην κοινότητα του ελεύθερου λογισμικού, δεν γίνεται κύριε να πηγαίνεις και να κάνεις ένα update στο έτσι..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Θέλω να καταγγείλω την ms για της κινήσεις της ενάντια στην κοινότητα του ελεύθερου λογισμικού, δεν γίνεται κύριε να πηγαίνεις και να κάνεις ένα update στο έτσι..:Ρ το troll, του troll, ωωωωΩΩΩΩωωωωω troll
status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 το troll, του troll, ωωωωΩΩΩΩωωωωω troll χιούμορ κάνω ρε :Ρ Στο κάτω κάτω στο οφφτόπικ είμαστε..τι περίμενες; :Ρ
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 χιούμορ κάνω ρε :Ρ Στο κάτω κάτω στο οφφτόπικ είμαστε..τι περίμενες; :Ρ i know κουμπάρε... ομοιοπαθητική έκανα... σε έκραξα εγώ για να μην το κάνουν οι άλλοι...
lbch Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 εγώ να ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο (έτσι κι αλλιώς offtopic είναι εδώ),άμα κάνω λέμε τώρα λογαριασμό για μια ημέρα στο rapidshare μπορώ την ίδια στιγμή να κατεβάζω,θέλω να πω πρέπει να περιμένει κάποια ώρα για να δουν ότι τα ημερήσια χρήματα έχουν σταλεί κανονικά και πλέον μπορώ να κατεβάζω κανονικά με user και pass που έχω επιλέξει ακατάπαυστα...μέχρι την επόμενη μέρα?
lbch Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 με πιστωτική που πλέρωκα άμεσα χμ... όχι πιστωτική εννοώ με electron visa δηλαδή ποσό που να πάρει από το λογαριασμό μου εκεί που πέρνω τα λεφτά. Δεν έχω πιστωτική, ανάληψης είναι alpha
status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 χμ... όχι πιστωτική εννοώ με electron visa δηλαδή ποσό που να πάρει από το λογαριασμό μου εκεί που πέρνω τα λεφτά. Δεν έχω πιστωτική, ανάληψης είναι alpha ναι άμεσα μπορείς να κατεβάσεις.
angmar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ομορφια...και τωρα τι κανουμε;;παω να googlaρω Άμα αποδώσει το googling πες κι εμένα, γιατί δεν προλαβαίνω διαβάζω (αχχαχαχαχαχα)!
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τώρα είδα την υπογραφή σου κουμπάρε... ΕΥΓΕ! μακάρι και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου
status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τώρα είδα την υπογραφή σου κουμπάρε... ΕΥΓΕ! μακάρι και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου Τώρα τι διόρθωσα εε δεν κάνει τίποτε..σιγά -----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 01 : 42 : 18----- καλύτερη τώρα;; :Ρ Καλά το είπε ο soturin...boredom is the altar of creativity
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 πασάκαμ!!! και εγώ στον γάμο σου θα χορεύω 4 μέρες
status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 πασάκαμ!!! και εγώ στον γάμο σου θα χορεύω 4 μέρες δηλαδή εμείς θα το σχολάσουμε κ εσύ θα συνεχίζεις;; Ντούρασελ έχεις; :Ρ
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 εδώ θα είμαι ο μόνος που θα χορεύει ποντιακά σε κρητικό γάμο ρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.