Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε, τί διάολο γραμματοσειρές χρησιμοποιείτε και βλέπω μονίμως τετραγωνάκια αντί για κείμενο στα posts σας; Γιαπωνέζικα;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πειράζει που δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει το διάγραμμα; (?)

Ότι το himym είναι κάπου ανάμεσα στο friends και το coupling, με τα πιο σαπουνοπερέ επεισόδια (stella) να είναι πιο κοντά στο friends και τα πιο πειραματικά/εφευρετικά (π.χ vicky mendoza, naked man) να είναι πιο κοντά στο coupling.

Δημοσ.
Ρε, τί διάολο γραμματοσειρές χρησιμοποιείτε και βλέπω μονίμως τετραγωνάκια αντί για κείμενο στα posts σας; Γιαπωνέζικα;

sorry :mrgreen:

μεταφ: hau ai metu yoru maderu-wa ue desu --> how i met your mother is up

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 05 : 00 : 38-----

Ότι το himym είναι κάπου ανάμεσα στο friends και το coupling, με τα πιο σαπουνοπερέ επεισόδια (stella) να είναι πιο κοντά στο friends και τα πιο πειραματικά/εφευρετικά (π.χ vicky mendoza, naked man) να είναι πιο κοντά στο coupling.

oooooουυυυ :whistle:

nice :-D

Δημοσ.

Σε καλή μεριά παιδιά :P

Μόνο μείον τα λίγα επεισόδια. Γιατί οι βρετανικές κωμικές σειρές βγάζουν τόσα λίγα ανά σεζόν; Και γιατί να έχω εξέταση σε 5 ώρες; Δε μπορούσαν να τη βάλουν κάποια πιο λογική ημερομηνία; πχ σε κάνα μήνα; Ή ποτέ; :-D

Δημοσ.
Σε καλή μεριά παιδιά :P

Και γιατί να έχω εξέταση σε 5 ώρες; Δε μπορούσαν να τη βάλουν κάποια πιο λογική ημερομηνία; πχ σε κάνα μήνα; Ή ποτέ; :-D

πω..:fear:κουραγιο,σε λιγο αρχιζουν ολων μας κ θα κανουμε συμπαρασταση ο ενας στον αλλο..:P

Δημοσ.

γιουχου!!!!ειμαι η πρωτη που γραφει σημερα μετα τις 6!!yeah!!!!:lol:

alexzzz παλι καθυστερημενος πηγες στη δουλεια??αισχος:P

Δημοσ.

Καλημέρες...

ΡΕ ΣΕΙΣ!!! τρώτε πίνετε.... τα αφήνετε όλα εδώ χύμα... ερχόμαστε μετά εμείς οι πρωινοί και τα μαζεύουμε...

Εμείς όταν φεύγουμε το απόγευμα τζιτζί σας το αφήνουμε...

Αμάν...

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 09 : 49 : 16-----

alexzzz παλι καθυστερημενος πηγες στη δουλεια??αισχος:P

μόλις 20 λεππτά...

απλά έτρωγα και ξεκίνησα να γράφω το ποστ μου... μετά έκανα και έναν καφέ και τώρα πάτησα την καταχώρηση... ΧΑΛΑΡΑ

Δημοσ.
Άστα αυτά... στο μάζεμα υπογραφών πήρες μέρος;

χα!!!το ξερα πως θα με ρωταγες...ακομη το σκεφτομαι:P:p ειμαι σε διλημμα..να υπογραψω η να μην υπογραψω..

βασικα τωρα το ειδα

Δημοσ.

Δεν ξέρω από που πηγάζει αυτή η σιγουριά ότι θα σε ρωτούσα αλλά να υπογράψεις... να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου σε αυτή τη προσπάθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...