little loulou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 τελεια!!!σου στελνω πμ! εξοδα αποστολης δικα σου
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 τελεια!!!σου στελνω πμ! εξοδα αποστολης δικα σου Δικά μου... εσύ θα έρθεις;
little loulou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ξεκίνα ζέσταμα αυτα ειναι!! ερχομαι!!!!7 φλεβαρη ειμαι εκει!!αιντε!!!
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Πρώτο τραπέζι μαζί με το Ακίλις θα σε έχω... -----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 12 : 04 : 37----- Klain... 6 επεισόδια η σεζόν έχει όλο και όλο το it crowd; Γιατί έτσι λίγα;
cassidy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Πρώτο τραπέζι μαζί με το Ακίλις θα σε έχω... -----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 12 : 04 : 37----- Klain... 6 επεισόδια η σεζόν έχει όλο και όλο το it crowd; Γιατί έτσι λίγα; Πολλές βρετανικές κωμωδίες έχουν αυτό το φορμάτ, το ρώτησα κι εγώ πριν κάτι ώρες Τελικά έχει να κάνει με το ότι έχουν λιγότερους συγγραφείς σε σχέση με τις αμερικάνικες A key formal difference between British sitcoms and those produced elsewhere, particularly in America, is the writing process. Whereas American sitcoms are generally written by a large team of writers, based around an executive producer/chief writer (usually the person(s) who originally conceived the show), most British sitcoms are written by one or two people (again, usually the person(s) who originally conceived the show). This means that output of American sitcoms is generally conisderably higher than their British counterparts. It is traditional for British series to last 6 episodes, compared to American seasons of around 25.[/b'] In many cases, British sitcoms are written with much closer interaction between writers and performers - in Blackadder, for instance, the actors often suggested extensive alterations to the scripts in rehearsal.
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Πολλές βρετανικές κωμωδίες έχουν αυτό το φορμάτ, το ρώτησα κι εγώ πριν κάτι ώρες Τελικά έχει να κάνει με το ότι έχουν λιγότερους συγγραφείς σε σχέση με τις αμερικάνικες ΑΧΑ!!! Σεζόν και απόγευμα... σε 3 μέρες την έχω ξεπετάξει δηλαδής. Σε μιλ μερσώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 useless info of the day: είμαι άχρηστος με το touchpad του Samsung NC10...
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Εγώ με όλα τα touchpad... μόνο του macbook είναι όχι απλά καλό αλλά φανταστικό...
BadBoy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 useless info of the day: είμαι άχρηστος με το touchpad του Samsung NC10... Μόλις έφαγα δύο πορτοκάλια.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 alex ασε την μικρη λουλου, εμενα με χρησιμοποίησε και με πεταξε σαν μια στυμμενη λεμονοκουπα
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 2 το μεσημέρι πιάνω σήμερα... 2 και 8 είμαι ακόμα σπίτι και ποστάρω... Θα ζήσω;
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 2 το μεσημέρι πιάνω σήμερα...2 και 8 είμαι ακόμα σπίτι και ποστάρω... Θα ζήσω; Το κάνω κάθε μέρα και είμαι ακόμα κοτσονάτος. -----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 02 : 24 : 35----- ΌΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙ!!!! Γιατί;;;;;;;; Γιατί το κλειδώσατε;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.