Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ερώτηση: Αμα έχω το NOD32 και το Ad-aware της Lavasoft υπάρχει πρόβλημα;

Εμάς; Γιατί να μας πειράξει; Δουλειά μας είναι; :Ρ Δεν πας να βάλεις και το πουλί σου στην πρίζα...το ίδιο που μας κάνει :Ρ

Δημοσ.

Είναι η εντύπωση μου για οι μοντς έχουν αποσυρθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις τον τελέ καιρό;

Όλο και λιγότερους βλέπω... τυχαίο ή εντολές άνωθεν;

Ο δικός μας πχ όλο διακοπές και άδεια είναι... πριν από λίγο βέβαια απάντησε σε ένα τόπικ αλλά καιρό είχα να τον δω...

Δημοσ.

Θα κολυμπήσει το μοσχάρι στο αίμα.

Ξέρω από επαναστάσεις εγώ, έκανα την Πρώτη.

Προσωπικά εγώ είμαι Κοπεγχάγη και μάλλον θα είμαι για το επόμενο διβδόμαδο πάνω-κάτω, οπότε ναι μεν παρακολουθώ αλλά 'νταξ. Νταξ.

Μ.

Δημοσ.
Κατάλαβες... σαν τα τζίνι... πρέπει να τρίψεις για να εμφανιστεί.

Nα κάτι τέτοια λες και στο τέλος παραπονιέσαι οτι σε λένε αδελφή..:Ρ

Δημοσ.

στις 04:30 ξημερώματα 29ης Φλεβάρη.

Θα γίνει κατάληψη του οfftopic, των κλειδωμένων θεμάτων, του section των games και αυτού της κάρτας γραφικών.

Ο Wash θα αναλαβεί χρεη να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση για τα δίκαια αιτήματα μας, καθε 10 λεπτά θα ανοίγουμε ενα legendary θέμα ως απειλή. Οπλαρχηγός ο Αλεξ, ο Ακίλις θα αναλάβει την αντικατασκοπεία, εγω το ιδεολογικό υπόβαθρο της επαναστασης. Ο Κλαιν θα ρίξει τα φίλτρα του για να μην μπορουμε να εντοπιστουμε εύκολα, ο Τεο θα βαράει τα γερμανικα που αντέχει, ο Soturin με τον Τhresh θα σπαμμαρoυν για να αποσυντονίσουν τους mods, ο Τουφας αναλαμβανει το ψυχαγωγικό τομέα και τη σίτιση, η Lilith τη μουσική, george κ vatos locos θα στησουν τον πειρατικο ιντερνετικό σταθμό με εκφωνητρια την Little loulou, ο Lefterman αναλαμβάνει να διασυνδέσει την 29η Φλεβάρη με αλλες οργανώσεις που εχουν ημερομηνία στο όνομα τους. Ο jason θα είναι απλώς ο εαυτός του, ο status θα ερθει την επόμενη γιατι εχει γαμο. Οσους ξέχασα ας αυτοσχεδιάσουν...

* Α, ας βγάλει καποιος κ τον freakster από την αποθήκη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...