status Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Εσύ alexzzz πες της γιαγιάς/μαμάς/θείας/whatever να ξεκινά να φτιάχνει πιροσκί και ν' αρχίσει να τα βάζει σε μαύρες σακκούλες για το bribe. Θέλω πληρωμή σε είδος. Βρώσιμο. Έχουν πέσει πείνες... 2 λογιών, ε; Και με πατάτα και με τυρί. Άντε μπράβο. χμ...από ότι βλέπω η εξουσία δε σε πληρώνει καλά...έλα μαζ.ι μας...:Ρ Εγώ ρε κρις;; αυτός πάει γυρεύοντας..:Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Θέλω πληρωμή σε είδος. Βρώσιμο. σαν το ανέκδοτο με τον Τοτό και τη λάμπα? (σβήσε την λάμπα και έλα να την "φας") LOL
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Εσύ alexzzz πες της γιαγιάς/μαμάς/θείας/whatever να ξεκινά να φτιάχνει πιροσκί και ν' αρχίσει να τα βάζει σε μαύρες σακκούλες για το bribe. Θέλω πληρωμή σε είδος. Βρώσιμο. Έχουν πέσει πείνες... 2 ειδών, ε; Και με πατάτα και με τυρί. Άντε μπράβο. "Γιάγια... κάνε πισία... έχω να κάνω κατάληψη ένα forum...." "Ένα τι ρουμ; "
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Σύντροφοι... πάω να ξεκουραστώ... να φάω λίγο μπαγιάτικο ψωμί και να κάνω τα νέα μας σχέδια...
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Πάρε δυνάμεις αλεξέιεφ!!! Η επανάσταση μόλις άρχισε!
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 :lol::lol::lol::lol::lol: -----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 05 : 46 : 10----- Μμμμμμμ Κατάλαβα.. όσο η επανάσταση του Δεκεμβρίου κράτησε και αυτή... Τι εγίνε ωρε παλικάρια; Φύγατε στο εξωτερικό;
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Νέο αξεσουάρ για τα avatar μας... επαναστατικό: ... κάνω την αρχή... Viva La Serra!!!!
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 για τι κάνουμε επανάσταση ? Γιατι, ΕΤΣΙ!
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 για τι κάνουμε επανάσταση ? γιατί μας καταπιέζουν ρε... τι γιατί;
teo64x Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Το κλείσιμο του thread του τύπου που έψαχνε για γκέι τσόντες, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η οργή του λαού δε θα σταματήσει - η επανάσταση θα τελειώσει μόνο όταν ο τελευταίος super moderator κρεμαστεί από τις τιράντες του τελευταίου administrator.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.