liopyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους τους "sure to be dead" συντρόφους. Παρακαλώ να κόψετε τις μαλακίες, έχουμε πόλεμο.
Freakster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 topic χωρίς μαλακία, forum χωρίς ουσία /high 5
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους τους "sure to be dead" συντρόφους.Παρακαλώ να κόψετε τις μαλακίες, έχουμε πόλεμο. Έχουμε "Μεσημέρι Οπλίτη" σήμερα...
liopyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Επίσης να κοπούν οι ιεραρχικές τάσεις και οι τιμωρίες. Είμαστε επαναστατικός, όχι φασιστικός στρατός. Δεν υπάρχει ιεραρχία. Είστε όλοι ίσοι να σας κάνω ότι θέλω.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Alex μήπως ήρθε ο καιρός να φύγουμε τον liopyr... Ένα μικρό ατυχηματάκι βρε αδερφε...
Achilles Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Να προσθέσω στις μαλ... εχμ... εξυπνάδες σας ήθελα να πω και γω κάτι: Ο μαλάκας είναι ...ανίκητος. Και για να γυρίσουμε στα του επαναστατικού αγώνα: Η αντικατασκοπεία, αφού γλυκάθηκε από τον οπλαρχηγό(δεν ξέχασε βέβαια την καταγωγή του και έκανε την ζεμπεκιά του βεβαίως βεβαίως ), είναι και πάλι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Απευθύνω δημόσια πρόσκληση στον σύνδεσμό μας, στο ιδεολογικό υπόβαθρο της επανάστασης και στον φιλτραδόρο, για να γλυκαθούμε μαζί. Όσοι πιστοί εκ Σαλονίκης, καλώς να ορίσουν. Οπλαρχηγέ επειδή έχω μια βιαστική δουλίτσα (να βρω μερικές σόδες), θα τα πούμε το βραδάκι, με περισσότερα αντικατασκοπευτικά νέα.
teo64x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα κι από μένα. Με τις ώρες που λέω καλημέρα, στο τέλος θα μου βγει κανένα όνομα κι εμένα όπως τον άλεξ με το ροζ
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Παρακαλώ να κόψετε τις μαλακίες, έχουμε πόλεμο.Και σ'αυτό τον πόλεμο πρέπει να έχουμε μάχιμη εικόνα. Ψηθείτε συντρόφια!
liopyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Chrisxxx is the first sure to be dead comrade. Nα ετοιμαστεί συλλυπητήριο τηλεγράφημα παρακαλώ.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα κι από μένα. Με τις ώρες που λέω καλημέρα, στο τέλος θα μου βγει κανένα όνομα κι εμένα όπως τον άλεξ με το ροζ Ηλεκτρολόγε! Η κρέπα πέτυχε! Θα φτιάξω για όλους τους συντρόφους,στον αγώνα πρέπει να'μαστε χορτάτοι
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Και σ'αυτό τον πόλεμο πρέπει να έχουμε μάχιμη εικόνα. Ψηθείτε συντρόφια! Δωράκι στον οπλαργηγό; -----Προστέθηκε 15/1/2009 στις 05 : 55 : 34----- Απευθύνω δημόσια πρόσκληση στον σύνδεσμό μας, στο ιδεολογικό υπόβαθρο της επανάστασης και στον φιλτραδόρο, για να γλυκαθούμε μαζί. Όσοι πιστοί εκ Σαλονίκης, καλώς να ορίσουν. Φάε εσυ τα μισά και αν εισαι οκ το συζηταμε... Ποτε δεν ξέρεις...
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δωράκι στον οπλαργηγό;'Οχι ρε.Αυτός λογικά θα μας δώσει τέτοια =ρ
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Α, λες να το επιβάλει;;; Αρχίζω να ανησυχώ
status Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Έχουμε "Μεσημέρι Οπλίτη" σήμερα... Απόγευμα είναι...:Ρ
soturin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 εγώ τον toufa (aka troll behemoth) περίμενα να μπει για να το πάρω στα σοβαρά το ζήτημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.