alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα παίδες... ακόμα να συνέλθει το κεφάλι μου... άντε να πεθάνω να ησυχάσω
pappous_soulis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσιογράφος του ANT1 για το ατύχημα με το αεροπλάνο στην Νέα Υόρκη. "Βασικά επειδή έγινε σε ποτάμι,είναι προσγείωση και όχι προσθαλάσσωση"
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Πάλι καλά που ήταν ποτάμι και όχι λιμνοθάλασσα...
jason_rethymno Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ρε σεις κανονικά τα αεροδρόμια δεν έχουν ένα σύστημα που διώχνουν τα πουλιά;
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ρε σεις κανονικά τα αεροδρόμια δεν έχουν ένα σύστημα που διώχνουν τα πουλιά; Κάτι έχουν... αλλά αυτό νομίζω έγινε εν πορεία. Μάλιστα χτες έβλεπα για έναν που εκπαιδεύει γεράκια για να διώχνει τα πουλιά στα αεροδρόμια
Freakster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ρε σεις.. Πόσο πάνε πάνω κάτω τα ποτά κάτω στα κλαμπ στο θησείο; 10 ευρώ ξερω γω; Προσπαθώ να υπολογίσω πόσο θα μου ρθει να βγάλω τη παρέα για γενέθλια
ANHLIKOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ρε σεις.. Πόσο πάνε πάνω κάτω τα ποτά κάτω στα κλαμπ στο θησείο; 10 ευρώ ξερω γω; Προσπαθώ να υπολογίσω πόσο θα μου ρθει να βγάλω τη παρέα για γενέθλια Παρε μπουκαλι... Δεν θυμαμαι ποσο πηγε, αλλα θα σου ερθει φθηνότερο. Τωρα εξαρτάτε και ποσα ατομα θα είσαστε.
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ρε σεις.. Πόσο πάνε πάνω κάτω τα ποτά κάτω στα κλαμπ στο θησείο; 10 ευρώ ξερω γω; Προσπαθώ να υπολογίσω πόσο θα μου ρθει να βγάλω τη παρέα για γενέθλια ποσο;;;;;;;;;;;;;;;;; ρε τοσο κανει στο χιλτον:X
Freakster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Είπα και εγώ μια τιμή, δε κυκλοφορω εκεί καθόλου. Γύρω στα έξι άτομα θα μαστε. Ίσως να βόλευε το μπουκάλι αλλά δε το κόβω να θέλουν να πιουν όλοι το ίδιο ;p
Achilles Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Είπα και εγώ μια τιμή, δε κυκλοφορω εκεί καθόλου. Γύρω στα έξι άτομα θα μαστε. Ίσως να βόλευε το μπουκάλι αλλά δε το κόβω να θέλουν να πιουν όλοι το ίδιο ;p Πάρε βρε και συ 2 μπουκάλια. Για τους κολλητούς σου είναι. Και αν υπάρχει γκομενάκι, θα κάνεις και μόστρα. Μην είσαι τσίπης στα γενέθλιά σου. Πότε είναι να σου ευχηθούμε;
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Πότε είναι να σου ευχηθούμε; Και να περιμένουμε κέρασμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.