alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Macbook: off-on σε ένα ηλιοβασίλεμα... Περίπου σε χρόνο αλλά το ίδιο ρομαντικά
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ο antonl που χάθηκε; Γιορτάζει αύριο και την κοπάνησε μερικές μέρες πριν, σαν κάποιον άλλο για να μην κεράσει; Εγώώώώώώ΄;;;;;; Έτυχε... να μωρε διακοπές ήταν... ξέρεις.. πρωτοχρονιά.. όλοι ήταν λιώμα απο την προηγούμενη... μην σας ταλαιπωρώ... Εγώ εσάς σκέφτομαι... Μη σας κουράζω... Πράγματι που είναι το αντονλ??? Και λέω τι λείπει...τι λείπει... Αντοννννννννννλλλλλλλλλλλλλ where are youuuuuuuuuuu?
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Και ξαφνικά... τον έπιασε ο καημός... που... που να'ναι... που να χάθηκε ο anton... που.... ;;;;;;;;
Freakster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Klain μπας και δουλεύεις σε διαφημιστική; /είπε ενώ το utorrent κατέβαζε κάργα mah name is earl
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Και ξαφνικά... τον έπιασε ο καημός... που... που να'ναι... που να χάθηκε ο anton... που.... ;;;;;;;; Ναι ρε σοβαρά.. Έπεσα σε καταθλιψη σήμερα που είχε όλο κ όλο 2 πόστ όλο το πρωί το oφτόπικ Klain μπας και δουλεύεις σε διαφημιστική; /είπε ενώ το utorrent κατέβαζε κάργα mah name is earl Όχι αλλα δεν είναι κακή ιδέα ;p Καταπληκτικός ο earl??
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ναι ρε σοβαρά.. Έπεσα σε καταθλιψη σήμερα που είχε όλο κ όλο 2 πόστ όλο το πρωί το oφτόπικ Φαίνεται ποιες μέρες είμαι απόγευμα ή έχω ρεπό
Achilles Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Το πρωί πρέπει να ήταν δράμα το offtopic. Αλλά το βράδυ γίνεται η γνωστή μάζωξη. Που είναι και εκείνο το ισπανόφωνο ποντίκι; Λες να έπεσε δουλειά; -----Προστέθηκε 16/1/2009 στις 11 : 30 : 42----- Φαίνεται ποιες μέρες είμαι απόγευμα ή έχω ρεπό Έτσι. Εσύ μας οδηγείς. Μπροστά εσύ και ακολουθούμε εμείς από πίσω.
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Έτσι. Εσύ μας οδηγείς. Μπροστά εσύ και ακολουθούμε εμείς από πίσω. Αν ήσασταν από κοντά θα ανησυχούσα, αλλά με τόση διαφορά... ούτε μαύρος
CensoredX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ρε συ klain μην παραπληροφορεις τον κοσμο.Ζει και βασιλευει ο ερλ,η 4η σεζον παιζεται φετος. Hey Crabman!!!!!11εναενα
klainmaingr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ρε συ klain μην παραπληροφορεις τον κοσμο.Ζει και βασιλευει ο ερλ,η 4η σεζον παιζεται φετος. Hey Crabman!!!!!11εναενα Τι λές?!?!?!??! Αφου..... στην 3η.... Στο τέλος.... Γουάτ;;;;;; :fear::fear::fear::fear::fear::fear: Crap! Downloading...
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέσα στις γιορτές είχα πετύχει πάνω απο την είσοδο σ'ένα νεκροταφείο με φωτάκια γραμμένη την ευχή "Χρόνια πολλά" Δεν είχα κάμερα ρε πούστη μου... φλασιά ήταν,συνεχίστε
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέσα στις γιορτές είχα πετύχει πάνω απο την είσοδο σ'ένα νεκροταφείο με φωτάκια γραμμένη την ευχή "Χρόνια πολλά"Δεν είχα κάμερα ρε πούστη μου... φλασιά ήταν,συνεχίστε Για νεκρόφιλους και σατανιστές το είχαν γράψει...για να μην πουν ότι δεν τους σκέφτονται όλους..χρονιάρες μέρες..:Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δεν παμε στο off topic να φτιαξουμε μια ομορφια? Μην γαμηθεί αυτο το θρεντ.... Για κάποιο λόγο το παιδάκι που εχει στη φωτό ο ανήλικος με τρομάζει περισσότερο από την εξεταστική που ερχεται
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δεν κράτησα screeshot ρε γμτ από την φωτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.