ANHLIKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Για κάποιο λόγο το παιδάκι που εχει στη φωτό ο ανήλικος με τρομάζει περισσότερο από την εξεταστική που ερχεται Η επενασταση πρεπει να τρομαζει Οσο για την εξεταστική... Βραστα τρέχουμε να μαζέψουμε ολες τις μαλακίες που κάναμε.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Όχι εμας ρε τους άλλους! Χειρότερο και από τον Τσακι είναι...
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δεν είμαι καλά... και οι μικρές χαρές του φόρουμ να παίζω με τους χρήστες δεν με γεμίζει άλλο... γέρασα; τι διάολο... ;;;
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εγώ δεν σε έβρισα... εντάξει; Ρε συ αλλοι μεγαλώνουν, εσυ ωριμάζεις...
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ρε συ αλλοι μεγαλώνουν και να λείπουν οι μπηχτές για τον Ακίλις....
leftermann Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 πω πω! Το μπλα μπλα είναι ωραίο μετά τις 2! Πρέπει να αρχίσω να πηγαίνω πιό αργά για υπνο ο σκατόφλωρος...
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 πω πω! Το μπλα μπλα είναι ωραίο μετά τις 2! Πρέπει να αρχίσω να πηγαίνω πιό αργά για υπνο ο σκατόφλωρος... Το κακό είναι ότι το πρωί έχουν πέσει οι σκούπες...
leftermann Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το κακό είναι ότι το πρωί έχουν πέσει οι σκούπες... δεν ξέρω για τις σκούπες. Αυτό που ξέρω είναι πως το πρωινό εγερτήριό μου είναι λίγο απότομο. "Μπαμπάαααα, κακά". Ο μικρός μου είναι πρωινός τύπος βλέπεις...
Achilles Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 πω πω! Το μπλα μπλα είναι ωραίο μετά τις 2! Πρέπει να αρχίσω να πηγαίνω πιό αργά για υπνο ο σκατόφλωρος... Ω ναι. και να λείπουν οι μπηχτές για τον Ακίλις.... Κάνε φίλους σου λέει μετά. -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 02 : 40 : 56----- δεν ξέρω για τις σκούπες. Αυτό που ξέρω είναι πως το πρωινό εγερτήριό μου είναι λίγο απότομο. "Μπαμπάαααα, κακά". Ο μικρός μου είναι πρωινός τύπος βλέπεις... Και ο δικός μου βρυκόλακας είναι. Δεν κοιμάται με τίποτα.
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Κάνε φίλους σου λέει μετά. Είδες τα κωλόπαιδα... λες μια κουβέντα παραπάνω μαζί τους και σε αρχίζουν στο δούλεμα... καλά που ήμουν εδώ και έβαλα τα πράγματα στην θέση τους... -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 02 : 42 : 18----- Και ο δικός μου βρυκόλακας είναι. Δεν κοιμάται με τίποτα. "Σήμερα, 02:40"... γονίδια είναι αυτά φιλαράκι
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Και ο δικός μου βρυκόλακας είναι. Δεν κοιμάται με τίποτα. Ναι αλλα ολα αυτα περνάνε με μια και μονο αγκαλιά τους. Αλλα πολυ ρομαντικό το κάναμε, ας αρχίσουμε παλι το κανιβαλισμό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.