leftermann Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ο δικός μου κοιμάται νωρίς. Η μαλακία είναι ότι ξυπνάει και νωρίς... Με την ευκαιρία, μην αρχίσετε την επανάσταση αύριο ρε κουφάλες... Περιμένετε ως την δευτέρα να γυρίσω... Δεν έχω ιντερνετ στο χωριό... Δεν πήρε και ο πατέρας εκείνο το μαμημένο λαπτοπ με το μομπάιλ ιντερνετ ακόμα...
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ναι αλλα ολα αυτα περνάνε με μια και μονο αγκαλιά τους.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Kai εγω μωρό ξυπνουσα παντα απο τις 6 max 7... Τωρα κοιμαμαι στις 6 max 7
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Kai εγω μωρό ξυπνουσα παντα απο τις 6 max 7... Τωρα κοιμαμαι στις 6 max 7 Γέρασες, δεν αντέχεις να ξυπνήσεις νωρίς οπότε κοιμάσαι αργά:Ρ
Achilles Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 leftermann πάρε κανένα ζευγάρι ταχυδρομικά περιστέρια, να είμαστε σε επαφή. Αχ, αφήστε τα με τα μωρά. Ο δικός μου είναι λες και μεγαλώνω τρίδυμα. Τόσο ήσυχο παιδί.
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Παίδες ο Αλέκος εγκαταλείπει το πλοίο... δουλεύω αύριο και λέω να πάω πριν σχολάσω... Καλή συνέχεια... over and out
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Παρτου ενα ps3 να μαστουρώσει μπροστα στην οθονη... Σίγουρη λύση...
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Γέρασες, δεν αντέχεις να ξυπνήσεις νωρίς οπότε κοιμάσαι αργά:Ρ εεε νταξει μετα απο αυτην την απάντηση, μπορουμε να παμε ολοι για υπνο, γιατι οτι και να πουμε παραπανω θα καταστρέψει την τέχνη του status. ο ανθρωπος δεν εγραψε... κέντησε!
leftermann Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 leftermann πάρε κανένα ζευγάρι ταχυδρομικά περιστέρια, να είμαστε σε επαφή. Αχ, αφήστε τα με τα μωρά. Ο δικός μου είναι λες και μεγαλώνω τρίδυμα. Τόσο ήσυχο παιδί. Υπονοείς κάτι; Υπονοείς κάτι;;; Αφού στο είπα ρε, δεν τα πάω καλά με αυτά τα διαβόλια και τα τριβόλια... Και είναι μικρός ακόμα... Κάτσε να μεγαλώσει. Λοιπόν, ανοίγω μια μπυρίτσα ακόμα.
Achilles Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Chrisxxx είχα dvd στο δωμάτιό του και καθόταν μέχρι τις 2. Και με φώναζε στο ενδιάμεσο για να αλλάξω δισκάκι. Τώρα το έβγαλα και κοιμάται λίγο πιο νωρίς... Έχω μια 4άδα smirnoff ice. Να κεράσω; ANHLIKOS, ο status το έχει φιλοσοφήσει. Βοηθάνε και κάτι ντόπια τσιγάρα που έχουν στην Κρήτη.
leftermann Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Κέρνα. Ανεβασέτο στο ράπιντ, να το κατεβάσω από εκεί -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 03 : 00 : 21----- πλάκα πλάκα, αύριο θα ήταν καλή ευκαιρία για τζουράσικ, αλλά πάω χωριό γαμώτο...
Achilles Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Έχεις premium account, ή θα πιεις το μισό; Don't worry, next time.
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 μην το παρακάνετε μονο και τρικλίζετε. Ενδεχόμενο παντόφλας υπάρχει?
Achilles Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 μην το παρακάνετε μονο και τρικλίζετε.Ενδεχόμενο παντόφλας υπάρχει? Τι λε ρε. Εμείς είμαστε Άντρες. Δεν σηκώνουμε πολλά πολλά. Άντε και αύριο μέρα είναι. Ο τελευταίος να κλειδώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.