ANHLIKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Να γίνουν 2 οι καληνυχτες. Η μια απο μενα. Achilles!.... Οh ohhhh, κατάλαβα! (πλάκα κάνω)
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Τι λε ρε. Εμείς είμαστε Άντρες. Δεν σηκώνουμε πολλά πολλά. Ακριβώς, εμείς είμαστε οι άντρες, εμείς θα αποφασίσουμε πότε θα πλύνομε τα πιάτα:Ρ
Achilles Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ακριβώς, εμείς είμαστε οι άντρες, εμείς θα αποφασίσουμε πότε θα πλύνομε τα πιάτα:Ρ Α φίλε, εδώ διαφωνούμε. Αν ήταν να πλένω τα πιάτα μου, δεν θα παντρευόμουν. Νύχτα.
leftermann Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ενδεχόμενο παντόφλας υπάρχει? όχι την έχουμε σκίσει την γάτα από την αρχή. εεεε, να μωρό μου, ξεχάστηκα λίγο... καλά καλά, έρχομαι για ύπνο μωρό μου, μισό λεπτό να καληνυχτίσω τα παιδιά, παιδιά καληνύ.....
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ακριβώς, εμείς είμαστε οι άντρες, εμείς θα αποφασίσουμε πότε θα πλύνομε τα πιάτα:Ρ Ετσι ειναι και αν θελεις να ξερεις ο Ακιλις σημερα δεν εβαλε ουτε μπουγάδα υποσχεθηκε οτι θα τα κανει ολα αυριο μαζί με τη γενικη καθαριοτητα του σπιτιου.. Όχι παίζουμε.
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Α φίλε, εδώ διαφωνούμε. Αν ήταν να πλένω τα πιάτα μου, δεν θα παντρευόμουν. Νύχτα. Achilles = Αχιλ Πασάς..! Πάντα παίζει παντόφλα στον ορίζοντα...μπορεί να μην μιλάει αλλά ένα όνομα θα σου πω.. Lorena Bobitt.
leftermann Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Κοροϊδεύετε ε; Εμένα το όνειρό μου είναι να μου πει η γυναίκα μια μέρα "λοιπόν, από αύριο εγώ θα πηγαίνω στην δουλειά, κι εσύ θα κάθεσαι στο σπίτι, θα πλένεις, θα μαγειρεύεις, θα συμμαζεύεις, και θα αναθρέφεις τα παιδιά".
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ωραίο πράγμα ο γάμος, μερικές φορές τον ζηλεύω (τον έγγαμο βίο) αλλά άλλες φορές βλέποντας τη τραβάνε μερικοί φίλοι χαίρομαι που είμαι ελεύθερος και ωραίος.:Ρ
Achilles Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Achilles = Αχιλ Πασάς..! Πάντα παίζει παντόφλα στον ορίζοντα...μπορεί να μην μιλάει αλλά ένα όνομα θα σου πω.. Lorena Bobitt. Μακρυά από μας. Κοροϊδεύετε ε; Εμένα το όνειρό μου είναι να μου πει η γυναίκα μια μέρα "λοιπόν, από αύριο εγώ θα πηγαίνω στην δουλειά, κι εσύ θα κάθεσαι στο σπίτι, θα πλένεις, θα μαγειρεύεις, θα συμμαζεύεις, και θα αναθρέφεις τα παιδιά". Έλα μην κάνεις έτσι. Εφιάλτης ήταν και πέρασε.
leftermann Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Παντρέψου. Και κάνε παιδιά. Είναι το καλύτερο πράγμα στο κόσμο. Σοβαρά μιλάω τώρα. Λέω να πάω για ύπνο σιγά σιγά... έντιτ: στον στάτους το έλεγα...
leftermann Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Έλα μην κάνεις έτσι. Εφιάλτης ήταν και πέρασε. όχι ρε, σοβαρά μιλάω. Όταν η κυρά γέννησε τον μικρό, της πρότεινα να παρατήσει την δουλειά. Ήμουν διατεθειμένος να μου φύγει εμένα το κλαπέτο στην δουλειά για να κάτσει η μάνα σπίτι. Εισέπραξα ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι. Αδιανόητο για μένα. Αν μου πρότεινε το ίδιο, δεν θα το σκεφτόμουν δευτερόλεπτο...
klainmaingr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 O klainmaingr βάζει το κλειδί και ξεκλειδώνει... μπαίνει μέσα στο thread... Πώώώ.... κάθε πρωί τα ίδια... Μπύρες πεταμένες.. κάτι smirnoff ice.. και τι πάνες είναι αυτές;... Πώ δεν πάμε καλά... Θα παραιτηθώ.. είπε και πήγε να κάνει καφέ.. -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 09 : 08 : 54----- σφουγγαρίζει μέχρι να έρθουν οι πρώτοι πελάτες και βρίζει τους χθεσινούς που τα άφησαν μπο#@$!@λο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.