soturin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 there is no god, there is a goddess, Roisin Murphy
angmar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Πολύς ύπνος πέφτει την Κυριακή βλέπω!!! Νέκρα...
wizzy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 back from Vienna, Austria! Ωραία ήταν, αλλά πολύ κρύο αδερφάκι μου....! Τις καλημέρες μου στο forum!
soturin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 μερααα wizzy, μπούχτησες mozartίλα να φανταστώ;
wizzy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δεν θα το έλεγα, αν εξαιρέσεις τα "Mostly Mozart" souvenir shops τα οποία ήταν σπαρμένα παντού! Μιας και είχα πάει για δουλειά, δεν είχα πολύ χρόνο για sightseeing αλλά ό,τι πρόλαβα να δε άφησε άφωνο. Από όλα, προτείνω ανεπιφύλακτα το παλάτι Albertina. Καταπληκτικός χώρος, με κορυφαίες εκθέσεις ζωγραφικής. Συγκεκριμένα, τώρα έχει έκθεση με όλα τα ρεύματα της ζωγραφικής από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι και τα τέλη του 20ου. Επικεντρωνώταν στους Picasso Claude Monnet, αλλά είχε και έργα από άλλους σημαντικούς ζωγράφους (π.χ. Wassily Kandinsky). Δεν μπορώ να πω ότι είμαι fan της ζωγραφικής ως τέχνη, αλλά η ευκαιρία να βρεθώ σε απόσταση αναπνοής από έργα του Picasso και τόσων άλλων δεν έπρεπε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Καλά ήταν, θα πάω ξανά για διακοπές κάποια στιγμή, αλλά σίγουρα δεν θα είναι χειμώνας!
soturin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 lol στο συνδυασμό τίτλου/ονόματος poster http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296975
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τι ωραίες οι Κυριακές... αρντάν όλη την μέρα...
wizzy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 το εύρημα του soturin παρακαλώ να καταχωρηθεί στα κουφά του insomnia πάραυτα!
Freakster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τι ωραίες οι Κυριακές... αρντάν όλη την μέρα... Οφείλεις να αλλάξεις την υπογραφή σου "γύρνα πίσω στον Μπιλ Γκέητς μην κολλήσεις κανα aids" θα είναι ότι πρέπει.. Ακούω mac και ανατριχιάζω.. Τελειώσαν τα παγάκια μου ρε πανάθεμα. Να μπω σφήνα σε τρίχρονη σχέση ή να κάτσω στα αυγά μου; υ.γ. κάθε πρόταση και οφτοπικ
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Οφείλεις να αλλάξεις την υπογραφή σου "γύρνα πίσω στον Μπιλ Γκέητς μην κολλήσεις κανα aids" θα είναι ότι πρέπει.. Ακούω mac και ανατριχιάζω.. Τελειώσαν τα παγάκια μου ρε πανάθεμα. Να μπω σφήνα σε τρίχρονη σχέση ή να κάτσω στα αυγά μου; υ.γ. κάθε πρόταση και οφτοπικ Πάρε ένα μακ και εσύ... αφού είσαι ερωτευμένος! ΥΓ: να μην μπεις... μετά από 3 χρόνια σχέση θα είσαι ένα πέρασμα απλά ΥΓ 2: εγώ να πάω για καφέ με μια που μου το λέει φάτσα φόρα ότι θέλει να με ρουφήξει και τίποτα παραπάνω;;; Να γλεντήσει στο κορμί μου θέλει απλά
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Οφείλεις να αλλάξεις την υπογραφή σου "γύρνα πίσω στον Μπιλ Γκέητς μην κολλήσεις κανα aids" θα είναι ότι πρέπει.. Ακούω mac και ανατριχιάζω.. Τελειώσαν τα παγάκια μου ρε πανάθεμα. Να μπω σφήνα σε τρίχρονη σχέση ή να κάτσω στα αυγά μου; υ.γ. κάθε πρόταση και οφτοπικ Nα κάτσεις στα αυγά σου
Freakster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Πάει ο έρωτας για τα μακ... Αναθέρμανα τις σχέσεις μου με το sr19vn μου τώρα.. υγ. έγραψες, δεν το είχα σκεφτεί έτσι καθόλου. @status & alex γενικότερα. έχετε δίκιο ρε παιδιά.. Χαζή σκέψη. να ζήσουν οι Αντώνηδες και οι Θανάσηδες (και τα αντίστοιχα θυληκά, αλλά τζάμπα κόπος να το γράψω ε)
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Και εσύ σαν και μένα ρομαντικός... τα "για λίγο" και οι ξεπέτες δεν είναι για μένα
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Αναλόγως...υπάρχουν πολλά σε μια ξεπέτα παρά από οτι υπάρχει σε μία σχέση ;Ρ Από πότε είσαι ρομαντικός ρε αλέκο; !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.