Freakster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Φόρεσα καλύτερο μπερέ τώρα.. Αν θέλετε καμιά επαναστατική ζωγραφιά πείτε υ.γ. ούτε για μένα, άνθρωπος όμως είμαι λύγισα @status, από τότε που γνώρισε την Βερούνκα φαντάζομαι
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς να φαντάζεσαι αλλά να μην αγγίζεις..εκτός κ αν σε αγγίξει αυτή πρώτη Αλλά αν σε αγγίξει αυτή και μετά το πάρει πρέφα ο δικός της και μετά στον ακουμπήσει εσένα μην μας πεις ότι πόνεσε. :Ρ
soturin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 πρόγραμμα για backup windows συστήματος (windows, προγράμματα που του χω, drivers, ρυθμίσεις) σε dvd ώστε με ένα "Τσουπ!" του dvdιού μετά να επιστρέφω στην επιλεγμένη ως σταθερή default κατάσταση GO! υγ: ω ναι, κάτι έπαθε και έχει μουλαρώσει ξαφνικά (έχω καλύψει τις διάφορες προσπάθειες ανάκτησης, ευτυχώς δεν είχα απαραίτητα αρχεία και πάμε για format), το άνωθεν ερώτημα ισχύει έτσι κι αλλιώς
Freakster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Για ένα απλό backup αρχείων το syncback, για dvd που θες driveimage xml, νομίζω θα σε καλύψει
Freakster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 norton ghost.. Y crack when u can be free
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 κλοτσιά, στο πέφτεις στο πηγάδι και πάει λέγοντας :Ρ
soturin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Y crack when u can be free α γειασ'! thanks παιδιά
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Από πότε είμαι ρομαντικός εγώ ρε κουμπάρε;;; Εγώ είμαι η έννοια του ρομαντισμού ρε!!!
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Από πότε είμαι ρομαντικός εγώ ρε κουμπάρε;;; Εγώ είμαι η έννοια του ρομαντισμού ρε!!! ψάρωσα Εντάξει εννοείς ότι το λες το παραμύθι για να τι ρίξει στο κρεβάτι ή το πιστεύεις κιόλας;
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τς...τς...τς... φυσικά και τα λέω σοβαρά ρε... Εγώ ερωτεύομαι 2 φορές την μέρα ρε... (μετά το φαγητό)...
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 και ανάμεσα στο βούρτσισμα των δοντιών; Δικαίωμα σου να κάνεις ότιιιιιιιιιι θες αρκεί να το πιστεύεις αγορίνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.