Achilles Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δε με αφορά...αρκεί να ξέρει της υποχρεώσεις της στο κρεβάτι..:Ρ Έτσι. Να έχει νοοτροπία σκλάβας (στο κρεβάτι).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ναι, αλλά μόνο τα AirBag της είναι εντυπωσιακά... κατά τα άλλα μέτρια το ροζ έχει αρχίσει να σε χαλάει...
status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλό παιδί να΄ναι.... επιπροσθέτως να κάνει καλό φραπέ..αλλιώς το πουλί..:Ρ -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 12 : 03 : 39----- Έτσι. Να έχει νοοτροπία σκλάβας (στο κρεβάτι). Νια νια να τη ρίχνεις στο κρεβάτι και κατεβάζεις το παντελόνι σου και με προστακτική φωνή να της λες "Πάρε μου ΤΩΡΑ ένα ποδήλατο!! " :Ρ
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 το ροζ έχει αρχίσει να σε χαλάει... E, όχι ρε φίλε... Ε ΟΧΙ!!!
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Πιστευω έφτασε η ώρα να πάτε για ύπνο σαν καλα παιδακια όλοι. να μεινω μόνος με το ξανθο.
jason_rethymno Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Να και μια Ferrari από Έκθεση στο Μόναχο
Achilles Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Νια νια να τη ρίχνεις στο κρεβάτι και κατεβάζεις το παντελόνι σου και με προστακτική φωνή να της λες "Πάρε μου ΤΩΡΑ ένα ποδήλατο!! " :Ρ Και άλλα "είδη καπνιστού".
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Βλέπω τον Κλαϊν πρωί- πρωί αύριο να καθαρίζει, χαρτομάντιλα κτλ κτλ μαζί με τις μπύρες και τα αποτσίγαρα...
status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Να και μια Ferrari από Έκθεση στο Μόναχο Ρε φίλε πολύ μαλακία αμάξια πρέπει να είναι, δεν έχω δει να κυκλοφορούν και πολλά.:Ρ Και άλλα "είδη καπνιστού". Βάση αυτού που λες δλδ ο Ναργιλές είναι πολύ προχωρημένο τσιμπούκι (στο τέλος στα κάνει γαργάρα δηλαδή:Ρ) -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 12 : 14 : 53----- Βλέπω τον Κλαϊν πρωί- πρωί αύριο να καθαρίζει, χαρτομάντιλα κτλ κτλ μαζί με τις μπύρες και τα αποτσίγαρα... Και της καπότες και της καπότες...σόρρυ παίδες θα φέρω γκόμενα εδώ μέσα να κάνω τα αίσχη μου..:Ρ
angmar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Βάση αυτού που λες δλδ ο Ναργιλές είναι πολύ προχωρημένο τσιμπούκι (στο τέλος στα κάνει γαργάρα δηλαδή:Ρ) ΧαΧΑΧΑ με πέθανες θα πάω χαρούμενος για ύπνο και ας μη ξέρω γρι για το αυριανό μάθημα!!!
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 O κλάιν διαβάζει... Ναι λοιπόν... διαβάζει.. έχει αύριο cheatάρισμα και βοήθεια σε άχρηστο φίλο still φοιτητή με high tech μεθόδους.. Αν τα βρώ το πρωί πάλι μπου@$@#λο δεν θα τα πάμε καλά... Ακούς κρίς που θα μείνεις μόνος με το ξανθό;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 δεν είναι natural ξανθό, μελαχρινό είναι και αν κρίνω από το Red Alert 3 αυτό είναι το τωρινό του χρώμα
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Και της καπότες και της καπότες...σόρρυ παίδες θα φέρω γκόμενα εδώ μέσα να κάνω τα αίσχη μου..:Ρ Για αυτό έγραψα "κτλ" ρε μλκ... για να μην γράψω καπότες... τα έχεις ισοπεδώσει όλα! O κλάιν διαβάζει... Ναι λοιπόν... διαβάζει.. έχει αύριο cheatάρισμα και βοήθεια σε άχρηστο φίλο still φοιτητή με high tech μεθόδους.. Αν τα βρώ το πρωί πάλι μπου@$@#λο δεν θα τα πάμε καλά... Ακούς κρίς που θα μείνεις μόνος με το ξανθό;;; Άλλος δίνεις έσυ διαβάζεις;;;; -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 12 : 18 : 52----- δεν είναι natural ξανθό, μελαχρινό είναι και αν κρίνω από το Red Alert 3 αυτό είναι το τωρινό του χρώμα Θα με κάνεις να το ξαναβάλω το culo παίχνιδο...
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εγώ θα είμαι στην άλλη άκρη της γραμμής... Έχε χάρη που είμαι καλός άνθρωπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.