Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ναι, αλλά μόνο τα AirBag της είναι εντυπωσιακά... κατά τα άλλα μέτρια

το ροζ έχει αρχίσει να σε χαλάει... :-(

Δημοσ.
Καλό παιδί να΄ναι....

επιπροσθέτως να κάνει καλό φραπέ..αλλιώς το πουλί..:Ρ

-----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 12 : 03 : 39-----

Έτσι. Να έχει νοοτροπία σκλάβας (στο κρεβάτι). :-)

Νια νια να τη ρίχνεις στο κρεβάτι και κατεβάζεις το παντελόνι σου και με προστακτική φωνή να της λες "Πάρε μου ΤΩΡΑ ένα ποδήλατο!! " :Ρ

Δημοσ.
Νια νια να τη ρίχνεις στο κρεβάτι και κατεβάζεις το παντελόνι σου και με προστακτική φωνή να της λες "Πάρε μου ΤΩΡΑ ένα ποδήλατο!! " :Ρ

Και άλλα "είδη καπνιστού". :-D

Δημοσ.

Βλέπω τον Κλαϊν πρωί- πρωί αύριο να καθαρίζει, χαρτομάντιλα κτλ κτλ μαζί με τις μπύρες και τα αποτσίγαρα...

Δημοσ.
Να και μια Ferrari από Έκθεση στο Μόναχο

cimg1223copyne8.jpg

Ρε φίλε πολύ μαλακία αμάξια πρέπει να είναι, δεν έχω δει να κυκλοφορούν και πολλά.:Ρ

Και άλλα "είδη καπνιστού". :-D

Βάση αυτού που λες δλδ ο Ναργιλές είναι πολύ προχωρημένο τσιμπούκι (στο τέλος στα κάνει γαργάρα δηλαδή:Ρ)

-----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 12 : 14 : 53-----

Βλέπω τον Κλαϊν πρωί- πρωί αύριο να καθαρίζει, χαρτομάντιλα κτλ κτλ μαζί με τις μπύρες και τα αποτσίγαρα...

Και της καπότες και της καπότες...σόρρυ παίδες θα φέρω γκόμενα εδώ μέσα να κάνω τα αίσχη μου..:Ρ

Δημοσ.
Βάση αυτού που λες δλδ ο Ναργιλές είναι πολύ προχωρημένο τσιμπούκι (στο τέλος στα κάνει γαργάρα δηλαδή:Ρ)

ΧαΧΑΧΑ με πέθανες :lol: θα πάω χαρούμενος για ύπνο και ας μη ξέρω γρι για το αυριανό μάθημα!!!

Δημοσ.

O κλάιν διαβάζει... Ναι λοιπόν... διαβάζει.. έχει αύριο cheatάρισμα και βοήθεια σε άχρηστο φίλο still φοιτητή με high tech μεθόδους.. :P

Αν τα βρώ το πρωί πάλι μπου@$@#λο δεν θα τα πάμε καλά...

Ακούς κρίς που θα μείνεις μόνος με το ξανθό;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι natural ξανθό, μελαχρινό είναι και αν κρίνω από το Red Alert 3 αυτό είναι το τωρινό του χρώμα :P

Δημοσ.

Και της καπότες και της καπότες...σόρρυ παίδες θα φέρω γκόμενα εδώ μέσα να κάνω τα αίσχη μου..:Ρ

Για αυτό έγραψα "κτλ" ρε μλκ... για να μην γράψω καπότες... τα έχεις ισοπεδώσει όλα!

O κλάιν διαβάζει... Ναι λοιπόν... διαβάζει.. έχει αύριο cheatάρισμα και βοήθεια σε άχρηστο φίλο still φοιτητή με high tech μεθόδους.. :P

Αν τα βρώ το πρωί πάλι μπου@$@#λο δεν θα τα πάμε καλά...

Ακούς κρίς που θα μείνεις μόνος με το ξανθό;;;

Άλλος δίνεις έσυ διαβάζεις;;;;

-----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 12 : 18 : 52-----

δεν είναι natural ξανθό, μελαχρινό είναι και αν κρίνω από το Red Alert 3 αυτό είναι το τωρινό του χρώμα :P

Θα με κάνεις να το ξαναβάλω το culo παίχνιδο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...