alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Στους υπόλοιπους... καλημέρες Καλησπέρα! Έχω ξυπνήσει από τις 5 παρά... Καληνύχτα Τα έκανα quote... έτσι... να βρίσκονται! (παρσιφαλίδη... γηρατειά και εσύ και ξυπνάς τέτοια ώρα; )
little loulou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Έφοδος λέγεται ρε άσχετε... Τι κάνεις ρε νυχτερίδα; Γέρασες και δεν μπορείς να κοιμηθείς άλλο; Στους υπόλοιπους... καλημέρες ωπ!alex..ορεξατος ξυπνησες..αμεσως να μας την πεις.. εφθασες και στην ωρα σου στη δουλεια σημερα..αλλαγες βλεπω.. parsifal δεν μας το ελεγες νωριτερα πως ξυπνησες στις 5 να πηγαιναμε για ψαρεμα?
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ωπ!alex..ορεξατος ξυπνησες..αμεσως να μας την πεις.. εφθασες και στην ωρα σου στη δουλεια σημερα..αλλαγες βλεπω.. parsifal δεν μας το ελεγες νωριτερα πως ξυπνησες στις 5 να πηγαιναμε για ψαρεμα? Όχι και στην ώρα μου... αλλά μόλις 15 λεπτά μετά!
little loulou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Όχι και στην ώρα μου... αλλά μόλις 15 λεπτά μετά! α σορρυ..δεν πιστευω να μου θιχτηκες?
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 α σορρυ..δεν πιστευω να μου θιχτηκες? Ε, λίγο... ήταν κουβέντα αυτή που μου είπες;;; Στην ώρα μου;;;
parsifal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 (παρσιφαλίδη... γηρατειά και εσύ και ξυπνάς τέτοια ώρα; ) Άσε, άσε. Αμόν γραία...
pappous_soulis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Το κτήνος η 9500GS - για gamers και όχι μόνο τι άλλο θα δούμε
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως που είμαι καρα- hardcore gamer έχω την 9600... άμα δεις πως παίζει την πασιέντζα spider και το fm...
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Είδα και εγώ το email ρε papahlamida και αναρωτήθηκα τι εννοείς....
soturin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Soturin ΠΡΕΠΕΙ να τα καταφέρεις... ΚΟΙΜΗΣΟΥΤΩΡΑ! ΟΧΙ ΣΤΙΣ 5!! ΤΩΡΑ! thanks σύντροφε αλλά μην αγχώνεστε πλέον, είχα κοιμηθεί πριν το postάρεις καλημέρες και κρατηθείτε, σήμερα θα γίνει το ανμπιλίβαμπλ, θα ΠΑΩ γυμναστήριο!! και όχι "θα πάω να αφήσω κάτι στον ξαδερφό μου που είναι στο γυμναστήριο και θα φύγω όχι τρέχοντας", θα πάω, κανονικά, σοβαρά ε πσσσσ, δεν το περίμενα ότι θα φτάσει η μέρα
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Το email ειδοποίησης για το ποστ σου -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 11 : 09 : 32----- thanks σύντροφε αλλά μην αγχώνεστε πλέον, είχα κοιμηθεί πριν το postάρεις καλημέρες και κρατηθείτε, σήμερα θα γίνει το ανμπιλίβαμπλ, θα ΠΑΩ γυμναστήριο!! και όχι "θα πάω να αφήσω κάτι στον ξαδερφό μου που είναι στο γυμναστήριο και θα φύγω όχι τρέχοντας", θα πάω, κανονικά, σοβαρά ε πσσσσ, δεν το περίμενα ότι θα φτάσει η μέρα ΕΥΓΕ! Και εγώ σήμερα θα ξανακάνω ποδήλατο... το οφείλω αυτό στον εαυτό μου.
papahlamidas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Α ναι όντως ... Με τόσα tabs μπερδεύτηκα... Εγώ το ξεκίνησα το Gym τον Σεπτέμβριο και πηγαίνω 2 φόρες την βδομάδα το λιγότερο. Κάνει πάρα πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.