alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 αφήνουμε να περάσει ώρα, να ποστάρει κάποιος, για να μην ποστάρουμε όλοι μαζί..... μεγάλη επιτυχία
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Έφοδος λέγεται ρε άσχετε... Φέρνω την καινοτομία στην επανασταση αρχηγέ Στις πόσες κούπες καφέ φίλτρου αρχίζουμε και ανησυχούμε για την υγεία μας;;; Με τον φιλτρου ποτε... Αν χτυπουσες φραπε καθε μια ωρα τωρα μάλλον δεν θα μπορουσες να ποσταρεις από το τρέμουλο.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Με τον φιλτρου ποτε... Αν χτυπουσες φραπε καθε μια ωρα τωρα μάλλον δεν θα μπορουσες να ποσταρεις από το τρέμουλο. και από τον στομαχόπονο....
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Με τον φιλτρου ποτε... Αν χτυπουσες φραπε καθε μια ωρα τωρα μάλλον δεν θα μπορουσες να ποσταρεις από το τρέμουλο. Κάτι σαν και μένα δλδ... Τον ζωντανό parkinson
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Κάτι σαν και μένα δλδ...Τον ζωντανό parkinson Γιατί παππού;;;
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Αμα πίνεις φραπέ απο τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου και αν παίζεις και games απο εκείνη επίσης την ηλικία... Ε όσο νά'ναι η καφείνη και το rumble έχουν κάνει τη δουλειά τους ;p
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 όχι ρε δεν είναι παπούς, απλά δεν μπορεί να κάτσει στον κώλο του (σοβαρά, έχω δει πικς)
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 δεν μπορεί να κάτσει στον κώλο του (σοβαρά, έχω δει πικς) και δεν μπορεί να κάτσει στον culo και έχεις δει πικς έχω χάσει πάσα ιδέα
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 όχι ρε δεν είναι παπούς, απλά δεν μπορεί να κάτσει στον κώλο του (σοβαρά, έχω δει πικς) Rofl... Επειδή έχω μια τάση να φέρνω τα πράγματα πάνω κάτω ρε; Alexzzz you and your filthy mind ;p Viva la resistance!
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Τι φωτό έχει δει αυτός που δεν έχω δει εγώ ρα;;;
MsquitoPrincess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Αν χτυπουσες φραπε καθε μια ωρα τωρα μάλλον δεν θα μπορουσες να ποσταρεις από το τρέμουλο.Το συνηθίζω.Αγαπάω καφέ.Σκέτος να ναι κι ό,τι να ναι.Κάποτε βέβαια βρέθηκα να συστήνομαι με το πάρκινσον γύρω στο 8ωρο.Σκόπευα να φτιάξω ένα φραπέ. Επειδή,όμως, ποτέ δεν χρησιμοποιώ κουταλάκι και απλά γυρνάω το κουτί του νες στο ποτήρι,έπεσε ποσότητα για 4 καφέδες. Τον μοίρασα σε 2 ποτήρια(είχα βάλει από πριν το νερό,άρα δεν μπορούσε να γίνει επιστροφή στο κουτί) και επειδή τους καταναλώνω σε 5 λεπτά μαξ, είχα καταλήξει μέσα σε 10 λεπτά με 4 φραπέδες σκέτους στον οργανισμό μου. Θυμάμαι :1)να έχω άπειρα νεύρα ,2)ο ουρανός να μου φαίνεται κάπως περίεργος στα χρώματα και 3)να τρώω αρκετές ώρες χωρίς να μπορώ να γεμίσω το στομάχι μου. Συγκλονιστική εμπειρία.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Θυμάμαι :1)να έχω άπειρα νεύρα ,2)ο ουρανός να μου φαίνεται κάπως περίεργος στα χρώματα και 3)να τρώω αρκετές ώρες χωρίς να μπορώ να γεμίσω το στομάχι μου. Συγκλονιστική εμπειρία. Να τι θα κάνω σήμερα μετά την δουλειά...
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 και δεν μπορεί να κάτσει στον culo και έχεις δει πικς έχω χάσει πάσα ιδέα Τι φωτό έχει δει αυτός που δεν έχω δει εγώ ρα;;; αφήστε τα σαχλά, και συγκεντρωθείτε σ' αυτό που λέει ο Κρις : Νομίζω εφτασε η ώρα να αρχίσει ο αγώνας άντε, κλάιν, συμμαζέψου λίγο, ασκεπής, άοπλος...τσκ τσκ ...αλέκο, αυτή η πικ είναι που πρέπει να σε καλύψει για την ώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.