Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαΧΑ... αρχίσαμε πάλι με το photoshop...

άντε πείτε μέρα και ώρα...

επίσης να πείτε και τα νέα σαν nick για μετά το ban

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το συνηθίζω.Αγαπάω καφέ.Σκέτος να ναι κι ό,τι να ναι.

Κάποτε βέβαια βρέθηκα να συστήνομαι με το πάρκινσον γύρω στο 8ωρο.Σκόπευα να φτιάξω ένα φραπέ.

Επειδή,όμως, ποτέ δεν χρησιμοποιώ κουταλάκι και απλά γυρνάω το κουτί του νες στο ποτήρι,έπεσε ποσότητα για 4 καφέδες.

Τον μοίρασα σε 2 ποτήρια(είχα βάλει από πριν το νερό,άρα δεν μπορούσε να γίνει επιστροφή στο κουτί) και επειδή τους καταναλώνω σε 5 λεπτά μαξ, είχα καταλήξει μέσα σε 10 λεπτά με 4 φραπέδες σκέτους στον οργανισμό μου.

Θυμάμαι :1)να έχω άπειρα νεύρα ,2)ο ουρανός να μου φαίνεται κάπως περίεργος στα χρώματα και 3)να τρώω αρκετές ώρες χωρίς να μπορώ να γεμίσω το στομάχι μου.

Συγκλονιστική εμπειρία.

Χαίρομαι που το στομαχι μου δεν καταλαβαίνει Χριστό... Και εγω στην εξεταστική πίνω 3-4 (2πλους πάντα φραπέδες) αλλά σε όλη τη διαρκεια της μέρας.

Α, κοπελια τον φραπέ τον πίνουμε ααααρρργγγγαααααα και απλώνουμε τον αφρό στο ποτήρι με το καλαμάκι κάνοντας δεξιοστροφα κυκλικές κινήσεις.:-D

Δημοσ.
α

άντε, κλάιν, συμμαζέψου λίγο, ασκεπής, άοπλος...τσκ τσκ

de1d0f1059.jpg

...αλέκο, αυτή η πικ είναι που πρέπει να σε καλύψει για την ώρα

xaaxxaXAxaXAaxAxxaXa :lol::lol::lol::lol::lol:axXAxAXAxaAXxaXAxaXA

Εγώ θα συμμαζευτώ απο μεθαύριο.. Αυτες τις μέρες δύσκολα...

Αν κάνετε την επανάσταση πείτε να χαζεύω :P

Btw θα εκτιμούσα έναν army μπερε τις προκοπής γιτι δεν βρίσκω καλα samples.

Δημοσ.
..και απλώνουμε τον αφρό στο ποτήρι με το καλαμάκι κάνοντας δεξιοστροφα κυκλικές κινήσεις...
Όχι όχι.Στον αφρό που έχει περισσέψει ,συμπληρώνουμε νερό και πίνουμε.

Η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να εξαφανιστεί κάθε υποψία καφέ.

Δημοσ.
αφήστε τα σαχλά, και συγκεντρωθείτε σ' αυτό που λέει ο Κρις :

άντε, κλάιν, συμμαζέψου λίγο, ασκεπής, άοπλος...τσκ τσκ

de1d0f1059.jpg

...αλέκο, αυτή η πικ είναι που πρέπει να σε καλύψει για την ώρα

Λολ και σε περίπτωση ανεργίας μπορείς να πιάσεις δουλειά σαν Boom microphone..:P

Δημοσ.
Όχι όχι.Στον αφρό που έχει περισσέψει ,συμπληρώνουμε νερό και πίνουμε.

Η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να εξαφανιστεί κάθε υποψία καφέ.

Oχι, οχι νερο... Αυτό χρειάζεται μόνο οταν πίνεις γρήγορα τον καφέ... Το πολυ πολυ να συμπληρώσουμε με παγακια επειδή αρχισε να ζεσταίνεται ο καφές. :-D

Δημοσ.

σύντροφοι και συντρόφισσες, έχει μήπως κανένας να προτείνει κανένα λαπτόπι με τιμή από 400 ως 500 ευρώ; Δεν καίγομαι ιδιαίτερα για επιδόσεις και αποδόσεις, μόνο για ίντερνετ και καμιά ψιλοεφαρμογή θα δουλεύει. Ρωτάω πιό πολύ για ποιά μάρκα, αξιοπιστία κλπ. Μοναδικές προϋποθέσεις: οθόνη κοντά στις 15" και... webcam :o

Ναι Αχιλλέα, για τον πατέρα είναι...

Ναι Αχιλλέα, ο πατέρας θέλει να κάνει και βιντεοκλήσεις... :lol:

Δημοσ.
Ναι Αχιλλέα, για τον πατέρα είναι...

Ναι Αχιλλέα, ο πατέρας θέλει να κάνει και βιντεοκλήσεις... :lol:

Στα δικά μου τα χρόνια, τότε που περπατούσαμε 6 χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι για να μπούμε στο ίντερνετ, το λέγαμε cybersex...:P

Δημοσ.

ένα tip of the hat στο λαό του alexzzz, τρώω από τον Πόντιο μπιφτεκάρα με πατατάρες και ονειρεμένο τζατζίκι...

και όλα αυτά μετά το gym, τεεελοοοςςς

Δημοσ.
ένα tip of the hat στο λαό του alexzzz, τρώω από τον Πόντιο μπιφτεκάρα με πατατάρες και ονειρεμένο τζατζίκι...

και όλα αυτά μετά το gym, τεεελοοοςςς

ΕΛΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΡΡΑ !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...