alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 την μπάλα, η δικιά σου εποχή πέρασε, έχουμε κάνει κατάληψη στο offtopic και έχουμε διασυνδέσεις παντού Και για να μην συνεχίζω το off topic εκεί... πολλά σου φαίνονται 1100 ρα; 1300 έχει σκέτο καινούριο.... -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 04 : 12 : 58----- Ρημάξατε και το φωτο θρεντ ε. Πάλι θα πλένω. Ναι... το ψιλοπηδήξαμε... εγώ βασικά με τον μορφονιό...
Achilles Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Χαίρετε. Πάλι bordelo το offtopic. Α, ήρθε και ο έξω από δω. Τέλεια. Κάθε forum και ένας τρελός, στο δικό μας όλοι (clopyright περίπου by ανήλικος)
status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Χαίρετε. Πάλι bordelo το offtopic. Α, ήρθε και ο έξω από δω. Τέλεια. Κάθε forum και ένας τρελός, στο δικό μας όλοι (clopyright περίπου by ανήλικος) Νομίζω υπερβάλλεις....ειδικά για το πόσους τρελούς χωράει ένα φόρουμ..:Ρ Πιο πολύ σε νηπιαγωγείο θυμίζουμε..:Ρ
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Οι τρελοί είναι ευχάριστοι, οι καθυστερημένοι όχι. Παρεμπιπτόντως, μην πάτε ποτέ στο Γκέτεμποργκ. Ποτέ.
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας. Τι έχω χάσει; το χρώμα σου ...ε καλά, όχι ακόμα, αλλά για 'κει το πάμε μην το πάρεις προσωπικά, οι χρωματικές αλλαγές θα παίξουν για όλον τον κόσμο όπως λέει κι ο κομαντάντε Αλέκος, ένα ειν' το χρώμα !
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Οι τρελοί είναι ευχάριστοι, οι καθυστερημένοι όχι. Μλκ γείτονα μπηχτή για μας είναι αυτό...
status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Οι τρελοί είναι ευχάριστοι, οι καθυστερημένοι όχι.Παρεμπιπτόντως, μην πάτε ποτέ στο Γκέτεμποργκ. Ποτέ. Nα σου πω ότι δεν το είχα στα πλάνα μου για τα επόμενα 10 χρόνια..ψέμματα θα σου πω..:Ρ Για Βερολίνο με βλέπω του χρόνου τα Χριστούγεννα ή Λονδίνο.!
Achilles Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Τώρα άμα το ξαναπώ, εγώ θα φταίω. Οι όλοι μαζί ή κανείς, τι βίτσιο είναι αυτό. Lucifer, έχεις κανέναν καθυστερημένο συγκεκριμένα στο μυαλό, ή γενικά μας την μπαίνεις;
status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Τώρα άμα το ξαναπώ, εγώ θα φταίω. Οι όλοι μαζί ή κανείς, τι βίτσιο είναι αυτό. Lucifer, έχεις κανένα καθυστερημένο στο μυαλό, ή γενικά μας την μπαίνεις; Είσαι φαυλεπίφαυλος και οικτρά επαναλαμβανόμενος ..:Ρ
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μλκ γείτονα μπηχτή για μας είναι αυτό... λες ; ...εγώ πάντως είδα πως μόνο εσένα κοίταζε όταν το είπε
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 λες ;...εγώ πάντως είδα πως μόνο εσένα κοίταζε όταν το είπε Δεν ξέρω... χαμηλά κοιτούσα....
Achilles Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καρτελάκια που κόβουμε Ακίλις;;; Για σένα θα κάνω μια εξαίρεση. Είσαι φαυλεπίφαυλος και οικτρά επαναλαμβανόμενος ..:Ρ Και εσύ είσαι φίλος με τον Αλέκο.
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω... χαμηλά κοιτούσα.... θα είχες βάλει στο έδαφος τα σχέδια κατάληψης του μαγαζιού
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω... χαμηλά κοιτούσα.... μήπως είδες ενα κατοσταευρω; Δικο μου ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.