Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προφυλακτικά,έτσι κι αλλιώς θα μας πηδήξει κι αυτός,η συνήθεια που έγινε λατρεία,USA the worlds No1 lover

ελπιζω να ειναι με γευση. Θα τον φαμε που θα τον φαμε, ας μην ειναι άνοστο!

Δημοσ.

@freakster, alexzzz, klainmaingr κι όποιον ασχολείται

εφόσον γνωρίζετε, σε τι βαθμό μπορούν να σταθούν όρθια τα gimp και inkscape έναντι photoshop και illustrator αντίστοιχα;

Από photoshop ξέρω λίγο, και για τις διαφορές τους, αλλά για τα inkscape illustrator δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.
μια επιζισοντα σε ενα ντουλαπι
το μάτι μου...

κααααααιι bump

@freakster, alexzzz, klainmaingr κι όποιον ασχολείται

εφόσον γνωρίζετε, σε τι βαθμό μπορούν να σταθούν όρθια τα gimp και inkscape έναντι photoshop και illustrator αντίστοιχα;

Από photoshop ξέρω λίγο, και για τις διαφορές τους, αλλά για τα inkscape illustrator δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

Αν πιστευεις οτι οι ελαχιστες λειτουργειες που σαν περιστασιακος χρηστης δεν θα τις χρειαστεις καθολου, αξιζουν ενα κασερι 1000+ ευρω, παω πασο.

Δημοσ.
Αν πιστευεις οτι οι ελαχιστες λειτουργειες που σαν περιστασιακος χρηστης δεν θα τις χρειαστεις καθολου, αξιζουν ενα κασερι 1000+ ευρω, παω πασο.

THUMBS!

αργ΄λγαδ

Δημοσ.

feron, δεν το πιασα ακριβώς τι είπες (λόγω δομής πρότασης) αλλά αν κατάλαβα καλά, απλά να διευκρινήσω πως πρέπει να είμαι παραπάνω από περιστασιακός χρήστης (που κακώς δεν το κάνω ήδη) λόγω σχολής, και εξαιτίας αυτού ας πούμε ότι τα έχω όλα ήδη (money no problem δηλαδή), και θέλω να ακούσω γνώμες όσων έχουν δώσει χρόνο και στις δυο επιλογές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...