little loulou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 πφφ..αυτη η επανασταση με εχει αγχωσει..δεν μπορω να κοιμηθω πλεον!ειμαι συνεχεια σε εγρηγορση!μα ποτε θα γινει επιτελους?θα αναγκαστω να δω telemarketing μπας και αποκοιμηθω..
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Βάλε Αλφα έχει τώρα telemarketing. Εχω καλά νέα ετοιμαζεται το 1ο χτύπημα....
little loulou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 γιουχου!!!καιρος ηταν!!ποτε θα εχουμε το πρωτο χτυπημα?μα γιατι δεν μας ενημερωνει κανεις?ολα τελευταια στιγμη γινονται?
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Tελευταία στιγμη θα ανακοινωθεί το χτύπημα για να μην διαρευσει στους mods... Oπως μπορεις να δεις στην υπογραφη μου αρχίσαμε τις διαπραγματευσεις με τη διοικηση...
little loulou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 μαζεψαμε και 55 υπογραφες βλεπω..προοδευουμε!!που ειναι ο wash να μου φτιαξει κι εμενα κατι επαναστατικο για avatar..πρεπει να μπω κι εγω στο κλιμα!η ωρα πλησιαζει..
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 θα το εκανα εγώ αλλά ειμαι στο λαπτοπ και βαριεμαι... Καλυτερα να το κάνει ο ειδικός...
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 θα το εκανα εγώ αλλά ειμαι στο λαπτοπ και βαριεμαι... Καλυτερα να το κάνει ο ειδικός... ε μην μου κουραζεσαι τοτε... ...καλά....κατάλαβα......
little loulou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ...καλά....κατάλαβα...... μα..μα...μα..τι το επαναστατικο εχει?που ειναι ο μπερες?η στολη?τα οπλα? :cry:
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 (η μολότοφ κι ο λοστός δε σου λένε τίποτα ε ; ;...Α ρε κλάιν...τους κακόμαθες...)
Lilith19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 σου ξεφυγε η επαναστατικη μολοτοφ και ο επαναστατικος λοστος..
little loulou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ελεγα να γινω καπως ετσι... ευχαριστω παντως waaaaaaaaaash!!!!
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Wash πρεπει να μου πεις πάντως πως το κανεις να τρεχουν ολες από πίσω σου... Εγω θα εβαζα μπερε, μουστακι χιτλερ και μολοτοφ στην lll πάντως... Για την ώρα επειδη πεινάω ψίνομαι άπειρα για ενα αλλά θα κάνω υπομονή... Ασε που θα ειναι και κλειστος... http://www.tavernoxoros.gr/#p=t666
teo64x Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ζομγκ λίλιθ το άβαταρ που έχεις είναι φωτογραφία σου ή άσχετο; Αν είπα μαλακία, σεβαστείτε την ώρα που έγραψα αυτή τη γραμμή, και move on.
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 σου ξεφυγε η επαναστατικη μολοτοφ και ο επαναστατικος λοστος.. τα 'πα ... : (η μολότοφ κι ο λοστός δε σου λένε τίποτα ε ; ελεγα να γινω καπως ετσι... ευχαριστω παντως waaaaaaaaaash!!!! ταααααααααα 'πααααα !!!!!! @#%$@ : (...Α ρε κλάιν...τους κακόμαθες...) Wash πρεπει να μου πεις πάντως πως το κανεις να τρεχουν ολες από πίσω σου...Εγω θα εβαζα μπερε, μουστακι χιτλερ και μολοτοφ στην lll πάντως... ποιές τρέχουν μωρέ Chris...δε βλέπεις σνομπαρία ; Άμα δεν παίξει πλήρης εξάρτυση ούτε για φτύσιμο το μπερεδάκι...τσ τσ...γυναίκες... (..εν τω μεταξύ εσύ στις 4 τα χαράματα θες να φας πιατέλες με μπούκοβα ; ! ) *τεο, μη ρωτάς, γιατί μπορεί και να σου πει "φωτό είναι"... κι άντε μετά να κοιμηθείς πριν τις 6 το απόγευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.