Lilith19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 σωστα,ποσοι ροζ κομανταντε εχουν μεινει στη ιστορια?ε? Με τον μπρο..Τα ιδια,εχουμε να μιλησουμε αρκετο καιρο γι'αυτο και δν το επιδιωκω κ ιδαιτερα.Αυτο που σκεφτομαι ειναι ν'αρχισω να εκθειαζω πολυ περισσοτερο μπροστα του τα υπερ της φοιτητικης ζωης,μπας και συγκινηθει απ'αυτο τουλαχιστον Ελα ρε chris,οχι και ετσι. Ετοιμες ειναι οι αλυσιδες
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλα εσυ ξερεις... Πες του τα καλα της φοιτητικης ζωης σε αλλη πολη και να δεις διαβασμα που θα ριξει -----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 06 : 53 : 39----- Ακομα δεν εφαγα. Με αφηνω εκπληκτο.
Lilith19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μα απορω..Δεν εχει δει απο 'μενα εδω κ 2,5χρονια?
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μηπως βλεπει εσενα και δεν θελει; Πες του να παρει εμενα για παραδειγμα που μπαινω στο 7ο ετος
Lilith19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μηπως βλεπει εσενα και δεν θελει; :lol:λες?Μπα,δν νομιζω να τον χαλαγε,ισα ισα που προσπαθει να κανει απο τωρα αυτα που κανω εγω.Απ'οποια αποψη και να το παρεις λοιπον ειμαι κακο παραδειγμα
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 το να ψηθεί πάντως κάποιος, έστω και με τα καλά ενός παραδείγματος, μια κουβέντα είναι - πόσο μάλλον ένας 17χρονος. Απο 'κει και πέρα,,,καλό ίσως ήταν να έπειθες τους δικούς σου να κάνουν λίγο κράτει με τα ιδιαίτερα (αφού το κουβεντιάσουν ανθρώπινα μαζί του), κι αν είναι του τα σκάνε αύριο, μεθαύριο, παραμεθαύριο, αν τυχόν σε 2-3 χρονάκια αλλάξει γνώμη. Δεν είναι καθόλου κακό να πάει τώρα έναν στρατό, να ξεμπερδέψει, και να δει ΜΕΤΑ τί μπορεί να γίνει/κάνει/θέλει, και οι γονείς να τα σκάσουν ΤΟΤΕ (εκτός κι αν αυτή η αντιμετώπιση του ζητήματος, είναι SciFi για τους δικούς σου...) -----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 07 : 05 : 52----- Κρις, φάε τπτ ρε, άμα πέσεις και 'συ, ποιός θα είναι σκοπιά ;
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Θα αντεξω Wash... Eχω και 2 εξτρα κιλα απο τις γιορτες που πρεπει να φυγουν.
Lilith19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Κοιτα,οι δικοι μου το εχουν παρει αποφαση οτι ακομα κ να ειναι πεταμενα λεφτα,αυτα τα χρηματα θα τα δωσουν και θα συνεχισουν να τα δινουν ολη αυτη τη χρονια.Περα απ'το οικονομικο,και εγω αυτο αρχιζω να σκεφτομαι τελευταια.Οτι ισως ηταν καλυτερα, αν τελικα δν αλλαξει κατι και δν εχει αποφασισει μεχρι τελους τι θελει,να τελειωνει τουλαχιστον με τον κωλοστρατο και ελπιζω μπας και φανει και σε τιποτα χρησιμος και του πηξει λιγο το μυαλο..
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Tεσπα - εύχομαι τα καλύτερα. Την καλημέρα μου σύντροφοι.
Lilith19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Να ΄σαι καλα συντροφε.viva la Revolución!!
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ΟΚ Status αναλαμβάνεις εσυ. Βαλε και μερικες ναρκες εξω απο το offtopic για να στησουμε και την αμυνα μας.
status Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 ΟΚ Status αναλαμβάνεις εσυ. Βαλε και μερικες ναρκες εξω απο το offtopic για να στησουμε και την αμυνα μας. νάρκες;; έπιασε τόπο τελικά το paypal donation που κάναμε ε; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.