Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σωστα,ποσοι ροζ κομανταντε εχουν μεινει στη ιστορια?ε?

Με τον μπρο..Τα ιδια,εχουμε να μιλησουμε αρκετο καιρο γι'αυτο και δν το επιδιωκω κ ιδαιτερα.Αυτο που σκεφτομαι ειναι ν'αρχισω να εκθειαζω πολυ περισσοτερο μπροστα του τα υπερ της φοιτητικης ζωης,μπας και συγκινηθει απ'αυτο τουλαχιστον:P

Ελα ρε chris,οχι και ετσι.

Ετοιμες ειναι οι αλυσιδες

Δημοσ.

Καλα εσυ ξερεις... Πες του τα καλα της φοιτητικης ζωης σε αλλη πολη και να δεις διαβασμα που θα ριξει ;)

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 06 : 53 : 39-----

Ακομα δεν εφαγα. Με αφηνω εκπληκτο.

Δημοσ.
Μηπως βλεπει εσενα και δεν θελει;

:lol::lol:λες?Μπα,δν νομιζω να τον χαλαγε,ισα ισα που προσπαθει να κανει απο τωρα αυτα που κανω εγω.Απ'οποια αποψη και να το παρεις λοιπον ειμαι κακο παραδειγμα:P

Δημοσ.

το να ψηθεί πάντως κάποιος, έστω και με τα καλά ενός παραδείγματος, μια κουβέντα είναι - πόσο μάλλον ένας 17χρονος.

Απο 'κει και πέρα,,,καλό ίσως ήταν να έπειθες τους δικούς σου να κάνουν λίγο κράτει με τα ιδιαίτερα (αφού το κουβεντιάσουν ανθρώπινα μαζί του), κι αν είναι του τα σκάνε αύριο, μεθαύριο, παραμεθαύριο, αν τυχόν σε 2-3 χρονάκια αλλάξει γνώμη. Δεν είναι καθόλου κακό να πάει τώρα έναν στρατό, να ξεμπερδέψει, και να δει ΜΕΤΑ τί μπορεί να γίνει/κάνει/θέλει, και οι γονείς να τα σκάσουν ΤΟΤΕ

(εκτός κι αν αυτή η αντιμετώπιση του ζητήματος, είναι SciFi για τους δικούς σου...)

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 07 : 05 : 52-----

Κρις, φάε τπτ ρε, άμα πέσεις και 'συ, ποιός θα είναι σκοπιά ;

Δημοσ.

Κοιτα,οι δικοι μου το εχουν παρει αποφαση οτι ακομα κ να ειναι πεταμενα λεφτα,αυτα τα χρηματα θα τα δωσουν και θα συνεχισουν να τα δινουν ολη αυτη τη χρονια.Περα απ'το οικονομικο,και εγω αυτο αρχιζω να σκεφτομαι τελευταια.Οτι ισως ηταν καλυτερα, αν τελικα δν αλλαξει κατι και δν εχει αποφασισει μεχρι τελους τι θελει,να τελειωνει τουλαχιστον με τον κωλοστρατο και ελπιζω μπας και φανει και σε τιποτα χρησιμος και του πηξει λιγο το μυαλο..

Δημοσ.
ΟΚ Status αναλαμβάνεις εσυ. Βαλε και μερικες ναρκες εξω απο το offtopic για να στησουμε και την αμυνα μας.

νάρκες;; έπιασε τόπο τελικά το paypal donation που κάναμε ε; :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...