alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ας ξεκινήσουμε με τα σοβαρά γιατί παρακάτω είδα αίσχη @freakster, alexzzz, klainmaingr κι όποιον ασχολείται εφόσον γνωρίζετε, σε τι βαθμό μπορούν να σταθούν όρθια τα gimp και inkscape έναντι photoshop και illustrator αντίστοιχα; Από photoshop ξέρω λίγο, και για τις διαφορές τους, αλλά για τα inkscape illustrator δεν έχω ιδέα. Από το inkscape/ illustrator προτιμώ το corel... Το inkscape στέκεται αρκετά καλά, απλά τα άλλα 2 με πιο πολλά χρόνια στην πιάτσα τα χρησιμοποιεί ο πολύς κόσμος. Άρα δεν είναι μόνο το ότι στέκεται αλλά και το ότι σε αυτό σε εκπαιδεύουν, με αυτό δουλεύεις. Commandante wannabes! εεε... να πω ευχαριστώ τώρα;;; Ε ΔΗΜΗΤΡΗ;;;; μαζεψαμε και 55 υπογραφες βλεπω..προοδευουμε!!που ειναι ο wash να μου φτιαξει κι εμενα κατι επαναστατικο για avatar..πρεπει να μπω κι εγω στο κλιμα!η ωρα πλησιαζει.. Σε σένα;;; Σε σένα στέλνω φωτό της Βερούνκας;;; Εχει βαλει ο Alex το χερακι του σ'αυτο ε? Αμ δε... αμ δε... μην του λετε τετοια γιατι θα σηκωθει να φυγει και θα μεινουμε αοπλοι.. Και πάλι... αμ δε.... αμ δε που να πάει ρε, μετά απ' τα χουνέρια που του έχουμε κάνει εδώ και 3 μήνες, μόνο στο ινσόμνια τον παίρνει να κυκλοφοράει Τι λες ρε... !!! Που πάω να μαλώσω σε κάνα τόπικ και πετάγεται πάντα ένας εκεί μέσα στα μπινελίκια μου μέσα και λέει "ροζ" (συνήθως ο Θρες) !!!! δεν θα γίνω σούπερ μοντ εγώ...
status Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 I love the smell of ξενέρα in the morning after the άδεια..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 I love the smell of ξενέρα in the morning after the άδεια..:Ρ Σήμερα πρώτη μέρα;;; Καλά να πάθεις
status Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Σήμερα πρώτη μέρα;;; Καλά να πάθεις άσε άσε...;ρ
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Είχε κίνηση το τόπικ χτες βλέπω... Εγώ έκανα ποδήλατο, πήγα να κάνω και μια εξωτερική δουλειά όπου καπνίζανε ωσάν φουγάρα και δεν μπόρεσα να ακολουθήσω... είδα μια ταινία και την έπεσα.
status Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 E, εγώ ήμουν στο σχολείο και βαριόμουνα αλλά δεν είχε κίνηση το οφφτοπικ γαμώτο΄..
status Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 σχολείο;;; Πάω νυχτερινό, δεν έχω τίποτε να κάνω τα απογεύματα μου για αυτό
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Και καλά κάνεις... ρε σου λέω χτες σαν κοτόπουλο ήμανε... μπήκα σπίτι, έπεσα στον καναπέ και έμεινα εκεί.
status Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ε, πάνω κάτω κ εγώ μιά από τα ίδια...βέβαια με το που ξάπλωσα άρχισα να γυρνάω σαν το κοκορέτσι...υπερδιέγερση...
soturin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 καλημέρεεες μα καλά, δεν έχουν τέλος τα ζόμπι, κάναμε πλήρη κύκλο, αδιάλειπτη παρουσία στην κατάληψη, ωραία ως τελική ενέργεια αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, υπάρχει ο σύντροφος Dave (ας πούμε και spoiler alert αλλά ντροπή αν δεν το χετε δει ήδη)
status Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εμείς και τα g-net.. -----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 11 : 31 : 13----- Μόλις είπα ευθαρσώς μουνόδουλο έναν πελάτη..:Ρ Με επιχειρήματα..πάντα.
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Και εσύ μαζί μου στον ΟΑΕΚ για την κάρτα ανεργίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.