Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας ξεκινήσουμε με τα σοβαρά γιατί παρακάτω είδα αίσχη

@freakster, alexzzz, klainmaingr κι όποιον ασχολείται

εφόσον γνωρίζετε, σε τι βαθμό μπορούν να σταθούν όρθια τα gimp και inkscape έναντι photoshop και illustrator αντίστοιχα;

Από photoshop ξέρω λίγο, και για τις διαφορές τους, αλλά για τα inkscape illustrator δεν έχω ιδέα.

Από το inkscape/ illustrator προτιμώ το corel...

Το inkscape στέκεται αρκετά καλά, απλά τα άλλα 2 με πιο πολλά χρόνια στην πιάτσα τα χρησιμοποιεί ο πολύς κόσμος. Άρα δεν είναι μόνο το ότι στέκεται αλλά και το ότι σε αυτό σε εκπαιδεύουν, με αυτό δουλεύεις.

εεε... να πω ευχαριστώ τώρα;;; Ε ΔΗΜΗΤΡΗ;;;;

μαζεψαμε και 55 υπογραφες βλεπω..προοδευουμε!!που ειναι ο wash να μου φτιαξει κι εμενα κατι επαναστατικο για avatar..:-)πρεπει να μπω κι εγω στο κλιμα!η ωρα πλησιαζει..

Σε σένα;;; Σε σένα στέλνω φωτό της Βερούνκας;;;

Εχει βαλει ο Alex το χερακι του σ'αυτο ε?

Αμ δε... αμ δε...

μην του λετε τετοια γιατι θα σηκωθει να φυγει και θα μεινουμε αοπλοι..

Και πάλι... αμ δε.... αμ δε

που να πάει ρε, μετά απ' τα χουνέρια που του έχουμε κάνει εδώ και 3 μήνες, μόνο στο ινσόμνια τον παίρνει να κυκλοφοράει :-)

Τι λες ρε... !!! Που πάω να μαλώσω σε κάνα τόπικ και πετάγεται πάντα ένας εκεί μέσα στα μπινελίκια μου μέσα και λέει "ροζ" (συνήθως ο Θρες) !!!!

δεν θα γίνω σούπερ μοντ εγώ...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είχε κίνηση το τόπικ χτες βλέπω...

Εγώ έκανα ποδήλατο, πήγα να κάνω και μια εξωτερική δουλειά όπου καπνίζανε ωσάν φουγάρα και δεν μπόρεσα να ακολουθήσω... είδα μια ταινία και την έπεσα.

Δημοσ.

Και καλά κάνεις... ρε σου λέω χτες σαν κοτόπουλο ήμανε... μπήκα σπίτι, έπεσα στον καναπέ και έμεινα εκεί.

Δημοσ.

Ε, πάνω κάτω κ εγώ μιά από τα ίδια...βέβαια με το που ξάπλωσα άρχισα να γυρνάω σαν το κοκορέτσι...υπερδιέγερση...

Δημοσ.

καλημέρεεες

μα καλά, δεν έχουν τέλος τα ζόμπι, κάναμε πλήρη κύκλο, αδιάλειπτη παρουσία στην κατάληψη, ωραία

ως τελική ενέργεια αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, υπάρχει ο σύντροφος Dave

(ας πούμε και spoiler alert αλλά ντροπή αν δεν το χετε δει ήδη)

Δημοσ.

Εμείς και τα g-net..:P

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 11 : 31 : 13-----

Μόλις είπα ευθαρσώς μουνόδουλο έναν πελάτη..:Ρ

Με επιχειρήματα..πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...