Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λολ (είπαμε γρίκλις τέλος..:Ρ)

Πάω με μία συνάδελφο σε πελάτη κ αυτός αντί να κάνουμε δουλειά την έχει πιάσει στο μπλα μπλα κ αυτή προσπαθεί να του πει να κόψει γιατί ναι μεν αυτή έχιε γκόμενο κ αυτός είναι παντρεμένος... ήμαρτον δλδ..τη θέλει και υπεύθυνη δήλωση;

Στο περίπου βέβαια, είμαι χώμα καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Ρε συ δεν είπα όχι αλλά ο τρόπος που το έκανε ήταν μέσα στη λίγδα..πόσο καιρό έχει να πηδήξει ο κακομοίρης..και μας το παίζει και golden-boy μην χέσω ο ακάματος..

Δημοσ.

Θα έπεφταν και οι δύο στα μάτια μου..

Δε με νοιάζει τι κάνει στη προσωπική της ζωή και ούτε με αφορά, αν αυτός θέλει να πηδήξει, παντρεμένος είναι ας πάει να μαμήσει την γυναίκα του όχι να ξανακοιτάει άλλες που το έχουν δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρονται.Πόσο μάλλον όταν είμαστε στο χώρο εργασίας του πελάτη και αυτός φέρετε εντελώς αντιεπαγγελματικα.

Γνωρίζεις τη θα πει "Επαγγελματικό ήθος" και "επαγγελματική αξιοπρέπεια"

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 11 : 38 : 17-----

golden boy = τι?

Μαλάκας που νομίζει ότι ξέρει από υπολογιστές, ψευδοτεχνοκράτης και κατά κύριο λόγο λογιστής.

Δημοσ.
golden boy = τι?

Δεν σου απαντάμε... δεν είσαι ο Jason...

Γνωρίζεις τη θα πει "Επαγγελματικό ήθος" και "επαγγελματική αξιοπρέπεια"

Εγώ δεν γνωρίζω;;;; ΕΓΩ;;; Εγώ είμαι το πρότυπο του επαγγελματία γενικότερα! Φαίνεται άλλωστε. :P

Δημοσ.

Μπορεί στο χώρο εργασίας σου να είσαι ένα ρεμάλι τελειωμένο αλλά στο χώρο του πελάτη είσαι κύριος.

Δημοσ.
Μπορεί στο χώρο εργασίας σου να είσαι ένα ρεμάλι τελειωμένο αλλά στο χώρο του πελάτη είσαι κύριος.

Ε...; ναιιιιι- ναιιιιιιιιιιι... εννοείται.... !

ναι ρε... μαζί σου είμαι... απλά ήθελα να μάθω αν είναι απλό συναδελφικό ενδιαφέρων ή κρυφό πάθος για την Γιολάντα την όμορφη συνάδελφο με την οποία δεν καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα...

Δημοσ.

Έχω κάνει φάση με συνάδελφο (Γυναίκα) και δεν λέει, όπως με μια γκόμενα έτσι παίρνει δικαιώματα από μόνη της και σου γαμεί τη ψυχολογία.

Να τελειώσω τη δουλειά να σηκωθώ να φύγω ήθελα, ούτως ή άλλως αυτός είναι αχώνευτος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...