Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 πω τι της τάξατε και κάνει σαν τρελή ρα
little loulou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ειναι και το ποντικακι μας εδω?γιουουουουχουουου!!!!!!!!!! τι ωραια που ειμαστε οολοι μαζι!!χοπ χοπ χουρε"ι!!!!!!!!!
washcloud Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από soturin Τύπος από κάποιο ρωμαϊκό θεατρικό σε κάποιο αστερίξ που θυμάμαι: "όργια, θελουμε ΟΟΡΓΙΑΑ!!" ...ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ (πω-πω φλασιαααααααά!) η ατάκα του τύπου ήταν κανονικά "όργια!όργια!θέλουμε όργια!", και σε κάποια φάση λέει πάνω στην πρόβα "όργια!θέλουμε όργια!", κι ο σκηνοθέτης του τη λέει : "...ξέχασες ένα "όργια", κούκλε" (το οποίο ήταν "χαρακτηριστική" σκηνή του κόμικ)....Μόλις τώρα πρόσεξα ότι κι ο soturin έγραψε 2 αντί τρεις φορές το "όργια", και πήγα να του πω ακριβώς αυτό , και θυμήθηκα ότι ακριβώς η ίδια φάση είχε εξελιχθεί ΚΑΙ στο κόμικ και.....περιττό να πω πως ένιωσα (οι κομιξάδες μάλλον με καταλαβαίνουν...) Little Loulou : (το "δεν σε συμπαθω καθολου" στο προφιλ το ξεχάσαμε ; )
little loulou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Little Loulou : (το "δεν σε συμπαθω καθολου" στο προφιλ το ξεχάσαμε ; ) εεε..εχω και καθολου.. ειναι δυνατον να μην συμπαθω εγω εσενα?μα ειναι δυνατον????????????
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 κλασικη σκηνη wash. Στις δαφνες του καισαρα δεν ήταν;
Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ειναι και το ποντικακι μας εδω?γιουουουουχουουου!!!!!!!!!! τι ωραια που ειμαστε οολοι μαζι!!χοπ χοπ χουρε"ι!!!!!!!!! τα ποντίκια ( Chrisxxx και Vatos ) πάντα είναι εδώ το πρωί κατασκοπεύουν και το βράδυ δίνουν αναφορά...
doctorkostis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τι μορφη ειναι ο athspk,εχει ξεθαψει οτι δημοσκοπηση υπαρχει εδω και 3 χρονια και γραφει π@π@ριες....
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 LoooooooL Πράγματι είστε και οι δύο νυχτερινοί ποντικαράδες Btw chris εσυ δεν ντύθηκες ωρέ.. drkostis indeed.. Now and then πάντα εμφανίζεται κάποιος τέτοιος.. Επίσης σε λίγο θα ανοίξει θέμα για να αναρωτηθεί γιατί δεν ανεβαίνουν τα πόστ του... You'll see..
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ειναι κλασικη σκηνη απο τον αρκα ρε. Οταν κανουν εξεγερση στη φυλακη. Σκεφτομαι παντως να βαλω ενα ροζ μπερε για να τιμησω τον προεδρο -----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 06 : 04 : 21----- Εσυ κλαιν δεν μας ειπες γιατι ετσι βραδυνος;
little loulou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ll are u drunk? ειμαι τελεια!!:lol:ετοιμη για μαχη!ευχαριστω πολυ πολυ κλαιν!!
washcloud Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 κλασικη σκηνη wash. Στις δαφνες του καισαρα δεν ήταν; nope...o Asterix Και Η Χύτρα... (...πχ λίγο παρακάτω του λέει ο σκηνοθέτης του Αστερίξ : "πες κάτι,,,ο,τιδήποτε", κι αυτός λέει "πρέπει να γεμίσω τη χύτρα μου" και το άλλο το ψώνιο απαντάει "καταπληκτικό! τί δήλωση!" κ.α. κουλά...) (...αλλά μιας κι ανέφερες τις "Δάφνες", να κάτι εξίσου κλάσικ από αυτές... : ...και κλασσικά, το ελληνικό κείμενο να τα σπάει ως σκάλες ανώτερο : "...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ; Ε ; ΞΕΡΕΙΣ ; " ...και μια απ' τις πιο αγαπημένες μου ατάκες , πάλι από τις "Δάφνες" : "ΤΑΚΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ο ΠΩΣΤΟΛΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ! ΠΩΣΟΔΗΠΟΤΕ!" :lol: ) ειμαι τελεια!!:lol:ετοιμη για μαχη!ευχαριστω πολυ πολυ κλαιν!! ουχχχχχχχχχχχχ ...πιο πολύ έτοιμη για μπεκάτσες μου κάνεις εμένα... (τζώρτζ, είπαμε, καμμιά φορά η τελειομανία σε αποσπά από τον στόχο........ )
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Α ναι προσπαθουσα να θυμηθω ποτε πηγαν στη Ρωμη και δεν μου ηρθε στο μυαλο...
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Chris... no reason...ξεχάστηκα μάλλον... δουλεύω και απόγευμα σήμερα.. οπότε... lilloul np washy στις 6+ και έχοντας σχεδόν κλείσει 24ωρο δεν μπορούμε να μιλάμε για τελειομανία Ούτε καν να κουνηθώ δεν μπορώ... Τώρα που το λές θυμίζει κάτι σε κυνηγό αλλα αυτό δεν είναι το νόημα; Στην τελική κάποιοι πρέπει να είναι και οι οπλίτες στην επερχόμενη μάχη.. Και btw όταν πάς να κυνηγήσεις με ak47 πές μου να'ρθώ να δώ Πέφτω dead γιατι και αύριο θα είναι μια υπέροχη μέρα και δεν σκοπεύω να ξυπνήσω μεσημέρια... Καλημέρες (είδατε; σήμερα δεν κλείδωσε κανείς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.