status Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τα κέφια, με καθαρό κεφάλι και σκέψη τελικά τελειώνεις με πολλά προβλήματα..!
wizzy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 απορία: μετά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008 στην Αθήνα, το κατάστημα του ΠΛΑΙΣΙΟ στην Στουρνάρη κάηκε συθέμελα. Άκουσα μια ψιλή ότι δεν πρόκειται να ανοίξει ξανά αλλά θα μεταφερθεί κάπου αλλού (π.χ. Πανεπιστημίου). Ακούσε κανείς κάτι σχετικό; Α! Καλημέρα κιόλας!
Lilith19 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 this morining?του τελευταιου εναμιση μηνα θα ελεγα.. status μαλλον πρεπει ν'αρχισω την φασινα
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 μετά απο ένα τέταρτο που έβαλα να διαβάσω τις 20 νυχτερινές σελίδες του offtopic, πάω σοφότερος, να "διαβάσω" φυσική.
soturin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Nα σημειωσω εδω την απιστευτη ταχυτητα του Soturin που χαλασε το αστειακι του Τεο wat? τι έκανα; ...ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ (πω-πω φλασιαααααααά!)η ατάκα του τύπου ήταν κανονικά "όργια!όργια!θέλουμε όργια!", και σε κάποια φάση λέει πάνω στην πρόβα "όργια!θέλουμε όργια!", κι ο σκηνοθέτης του τη λέει : "...ξέχασες ένα "όργια", κούκλε" (το οποίο ήταν "χαρακτηριστική" σκηνή του κόμικ)....Μόλις τώρα πρόσεξα ότι κι ο soturin έγραψε 2 αντί τρεις φορές το "όργια", και πήγα να του πω ακριβώς αυτό , και θυμήθηκα ότι ακριβώς η ίδια φάση είχε εξελιχθεί ΚΑΙ στο κόμικ και.....περιττό να πω πως ένιωσα (οι κομιξάδες μάλλον με καταλαβαίνουν...) u pedantic bastard, u got me ...και μια απ' τις πιο αγαπημένες μου ατάκες , πάλι από τις "Δάφνες" : "ΤΑΚΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ο ΠΩΣΤΟΛΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ! ΠΩΣΟΔΗΠΟΤΕ!" :lol: ) το ΠΩΣΟΔΗΠΟΤΕ είναι στάση ζωής από το δημοτικό ρε, εν τω μεταξύ πρόσφατα που μεγάλωσα διαπίστωσα πόσο ώριμο χιούμορ και σύγχρονη κριτική έχει το αστεριξ και πρέπει να τα διαβάσω ξανά, ΌΛΑ! Τουλάχιστον τα του goscinni -----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 10 : 56 : 28----- επίσης "έχουμε" καινούργιο πρόεδρο... με γειά μας και σε καλή μεριά
washcloud Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ...μαλάκα μου και λίγα είπες... Να 'σαι καλά με τα "όργιά σου" που μου τα θύμισες, γιατί ενώ κάποτε έλυωνα από πάνω τους, τα έχω ξεχάσει εδώ και κάτι χρονάκια (και ΠΩ ΠΩ ιεροσυλία τα τεύχη βόσκουν από 'δω κι από 'κει...Πάμε φουλ για πιντιεφ κατεβάσματα λοιπόν..). Όσο για το μέχρι που αξίζουν - μέχρι ΚΑΙ τον "Γιό του Αστερίξ" (ήδη το πάλευε 2-3 τεύχη μόνος του ο Uderzo, αφού ο άλλος ο παπάρας είπε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια...), χρονολογικά (σύνολο μέχρι τούδε, 29 τεύχη νομίζω, αν θυμάμαι καλά) Από 'κει και κάτω, do not even bother brother...
status Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Άμα μπω στη singular κραδαίνοντας δονητές και αρχίσω και παλουκώνω κόσμο θα φταίω; Σερνικούς και θηλυκές...:Ρ
washcloud Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 :lol::lol: μάγκες, όπως καταλάβατε οσωνούπω θα συσταθεί ταμείο βοηθείας του status - διότι ο Συνήγορος Του Πολίτη μάλλον θα τον αφήσει να σαπίσει... Ακονίστε τους κουμπαράδες σας το λοιπόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.