liopyr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Eπιτελους ξανα net στο σπιτι μετα απο ~2 μηνες. Το λεω εδω να μοιραστω την χαρα μου, και να πω και ενα δημοσιο thanx στο poulino για τις υπηρεσιες του. (ειμαι σιγουρος πως και εσεις χαιρεστε που δεν θα με τρωτε στην μαπα μονο τις ωρες της δουλειας)..
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 wat? τι έκανα;u pedantic bastard, u got me επίσης "έχουμε" καινούργιο πρόεδρο... με γειά μας και σε καλή μεριά - Eστειλες το σαιτ πιο γρηγορα από ολους. - Τι εννοείς εχουμε καινούριο πρόεδρο; :shock: Ποιόν διαβολοστέλνω; Εσένα ή την μικρή Λουλού; Εμένα επειδή δεν εκοψα τα μπαλόνια καλά (αλλά τα εκανα με το λαπτοπ dikaiologoymai). την μικρή Λουλού για την ιδεα αλλά το εκανε για να χαρείς και να νιωσεις πάλι παιδι Ε, ναι, το 33, Και ο Ουρανός Έπεσε στο Κεφάλι τους ήταν εντελώς αίσχος, imho, μια απαράδεκτη αρπαχτή, ανάξια της εξαιρετικής σειράς. Κρίμα και η αναμονή. Κατά τα άλλα, τα τεύχη σε διαλέκτους (ας πούμε το Αστερίξ στην Κορσική στα Κρητικά) έχουν τρελό γέλιο. Πρεπει να αποσυρουν το ο Ουρανος τους επεσε στο κεφαλι, ειναι ντροπή για τη σειρα. Οσο σκεφτομαι τη χαρα μου οταν το αγοραζα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 να πω και ενα δημοσιο thanx στο poulino για τις υπηρεσιες του. μην τον δίνεις έτσι στεγνά ρε liopyr
Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Eπιτελους ξανα net στο σπιτι μετα απο ~2 μηνες.Το λεω εδω να μοιραστω την χαρα μου, και να πω και ενα δημοσιο thanx στο poulino για τις υπηρεσιες του. (ειμαι σιγουρος πως και εσεις χαιρεστε που δεν θα με τρωτε στην μαπα μονο τις ωρες της δουλειας).. κοίτα ρε το λαμόγιο εγώ ανεβοκατέβαινα σκάλες και ένωνα καλώδια άλλον ευχαριστεί.. φτού σου ρα ωστόσο μπράβο στον πουλίνο....
Achilles Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Eπιτελους ξανα net στο σπιτι μετα απο ~2 μηνες.Το λεω εδω να μοιραστω την χαρα μου, και να πω και ενα δημοσιο thanx στο poulino για τις υπηρεσιες του. (ειμαι σιγουρος πως και εσεις χαιρεστε που δεν θα με τρωτε στην μαπα μονο τις ωρες της δουλειας).. Εγώ χαίρομαι σίγουρα. Πάντως σε καταλαβαίνω. Μετά από παρόμοια περιπέτεια που πέρασα, δυστυχώς ετοιμάζομαι να την ξαναπεράσω, καθώς η μετάβαση στον ΟΤΕ είναι άκρως αποτυχημένη. Καλημέρα. -----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 01 : 58 : 16----- μην τον δίνεις έτσι στεγνά ρε liopyr Κοίτα ποιος μιλάει. Ο αρχιρούφ.
liopyr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 A, και τον Πανουλη να ευχαριστησω που τον εχωσα τρεις φορες να ανεβοκατεβαινει τις σκαλες αυπνος...
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Βάλτε μας στο κολπο. Ακιλις δεν πάει καλά η σύνδεση; Εμενα μετα τις γιορτες είναι μια χαρα (δεν κανει αποσυνδεσεις).
Freakster Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 /σφήνα μοουντ ον ρε σεις.. μπορώ και τρωω σπανάκι.. ΣΠΑΝΑΚΙ! ελπίζω να καταχωρηθεί και εδώ http://superuseless.blogspot.com/ Και εγώ ευχαριστώ τον Πουλίνο, τον Αλεξ, τον ατζέντη μου, τον Σοτουριν, τον Μαινττραπερ, τους γονεις μου και πάνω από όλα.. τον ίδιο μου τον εαυτό.. Γιατί χωρίς αυτόν δε θα κατάφερνα τίποτα. /σφήνα μοουντ οφ συνεχίστε
liopyr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Eφαγα τα 2 πρωτα disconnect. Eιμαι συγκινημενος. Οι πρωτες 10 μερες ειναι δυσκολες...
soturin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 - Τι εννοείς εχουμε καινούριο πρόεδρο; :shock: o μαρξιστής ομπάμας ντε
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Aαααα, εγω McTurin νομιζα οτι εννοουσες οτι κάποιος πήγε να φαει το Alex από την προεδρία...
alexzzz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 /σφήνα μοουντ ον ρε σεις.. μπορώ και τρωω σπανάκι.. ΣΠΑΝΑΚΙ! ελπίζω να καταχωρηθεί και εδώ http://superuseless.blogspot.com/ Και εγώ ευχαριστώ τον Πουλίνο, τον Αλεξ, τον ατζέντη μου, τον Σοτουριν, τον Μαινττραπερ, τους γονεις μου και πάνω από όλα.. τον ίδιο μου τον εαυτό.. Γιατί χωρίς αυτόν δε θα κατάφερνα τίποτα. /σφήνα μοουντ οφ συνεχίστε Δεν κάνει τίποτα φίλε... απλά χαίρομαι που τα κατάφερες! (παρήγγειλα την φωτό... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.